Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

Ofis Çiçekleri Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Ofis Çiçekleri
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
25.10.2023 Tarihinde Üye Olup 1269 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
Ofis Çiçekleri
Yetkili / Authorized
:
Mete Arhın
Telefon / Phone
:
02163321935
Faks / Fax
:
02163321935
Sektör / Sector
:
Çiçekçiler
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
info@ofiscicekleri.com
Adres / Address
:
Göztepe Mahallesi Bent Caddesi No:7 34815 Beykoz İstanbul
Ofis Çiçekleri, genellikle ofis ortamında bakımı kolay çiçeklerin satışını yapma önceliğiyle kurulmuş bir web sitesidir.. 2003 yılında İstanbul Çengelköy’de kurulan Palmiye Botanik, 2018 yılında da Beykoz, Göksu’da kendisine ait olan 12 dönümlük arazi üzerinde muazzam büyüklükte, modern bir tesis kurarak faaliyetlerine devam etmeyi sürdürmektedir. Tesisin 5 dönümünde iç mekan bitkileri, 7 dönümünde dış mekan bitkileri yetiştirilirken, 500 m²’lik kısmında ise soğuk hava kesme çiçek yetiştirme depoları yer almaktadır. Ayrıca Palmiye Botanik 15 yıllık süre boyunca büyümesine eş değer olarak İzmit’in Kandıra İlçesindeki 80 dönümlük geniş ve verimli bir arazi üzerinde yerli bitki üretimi yapmaktadır. 2018 Aralık ayında tüm Türkiye’ye kaliteli ve uygun fiyata ofis ve salon bitkileri konusunda www.ofiscicekleri.com adı altında bitki konusunda uzman kadromuzla Online satış sitemizi kurduk. İnsana, topluma ve tabi ki doğaya saygılı bir değer anlayışına sahip olan Palmiye Botanik her zaman işinde uzman olmak için kendini geliştirerek, mükemmellik arayışından vazgeçmemiştir. Dünyanın pek çok farklı bölgesinden temin ettiği geniş ürün ağıyla Türkiye’de ki en büyük bitki tedarikçisi olmayı başarmıştır. Hiçbir yerde bulamayacağınız iç mekan ve dış mekan bitkileri, koleksiyon kaktüs çeşitleri ve yine hiçbir yerde bulamayacağınız kuru ve şoklanmış çiçeklerle sektörde ön sıralarda olmanın gururunu yaşamaktadır. Palmiye Botanik kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışıyla bitkilerini üretmeyi, doğanın güzelliklerini çeşitlilikler içerisinde müşterilerine sunmayı misyon olarak benimsemiştir. Ayrıca bu çeşitliliği sağlarken gerek yerli üretimleri, gerekse ithal bitkileri piyasaya göre her zaman uygun fiyatlarda sunarak en büyük gayelerinden biri olan; müşteri memnuniyetinin ilk basamağı olarak görmüştür. Misyonumuz & Vizyonumuz ofiscicekleri.com kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışıyla bitkilerini üretmeyi, doğanın güzelliklerini çeşitlilikler içerisinde müşterilerine sunmayı misyon olarak benimsemiştir. Ayrıca bu çeşitliliği sağlarken gerek yerli üretimleri, gerekse ithal bitkileri piyasaya göre her zaman uygun fiyatlarda sunarak en büyük gayelerinden biri olan; müşteri memnuniyetinin ilk basamağı olarak görmüştür.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
Ofis Çiçekleri Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss