Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

taskaplama.com.tr Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
taskaplama.com.tr
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
18.06.2015 Tarihinde Üye Olup 1434 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
taskaplama.com.tr
Yetkili / Authorized
:
okan sezen
Telefon / Phone
:
216 592 1884
Faks / Fax
:
216 592 1885
Sektör / Sector
:
İnşaat Konut Projeleri
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
okans3zen@gmail.com
Adres / Address
:
Adil mah. Beykoz Cad. N0:32
DEKORATİF KÜLTÜR TAŞ KAPLAMALARI Taş Duvar Kaplamaları: Düzgün ve köşeli ama farklı boyutlarda ki taş bloklardan oluşan bu şık görüntülü duvar kaplamasıyla,mekanlarda hem doğal hem de modern bir farklı tarzla beraber tarihe uzanan bir ince, keskin çizgi ve tarihi bir görünüm yakalamak mümkün. Duvarlarınıza farklı bir görünüm katın. Kayrak taş modelleri Dekoratif kayrak taşı duvar kaplamaları Kayrak taşı Büyük vadi taş modelleri Dekoratif Buyuk vadi tasi seben tas duvar kaplamalari Büyük vadi taşı Rustik taş modelleri Rustik Tas Duvar Kaplamalari Rustik taşı Parke taş Modelleri Dekoratif Parke taşı duvar kaplama çeşitleri Parke taşı DEKORATİF KÜLTÜR TUĞLASI KAPLAMA MODELLERİ Tuğla Duvar Kaplamaları: Dekoratif Tuğla kaplama modelleri, Değişik form ve farklı renk tonlarındaki tuğlaların bir araya gelmesiyle, her türlü dekorasyonda kendini gösteren duvarlar ile samimi ve sıcak mekanlar oluşturur.Klasikten modern görünümlü her türlü dekorasyonda kendini şık gösteren,farklı renk tonlarına sahiptir; tuğla duvar dekorasyonu. Antik Tuğla Modelleri Beyaz Antik Tugla duvar kaplamalari Antik Tuğla Rustik Tuğla Modelleri Rustik Tugla Efes Dekoratif Kultur tugla kaplamalari Rustik Tuğla Akdeniz Tuğla Modelleri Akdeniz tugla duvar kaplama modelleri Akdeniz Tuğla Harman Tuğla Modelleri Harman Tugla Dekoratif duvar kaplama tuglalari Harman Tuğla DOĞAL TAŞ GÖRÜNÜMLÜ DUVAR KAPLAMA PANELLERİ Doğal Taş ve Tuğla Görünümlü Duvar Panelleri : Duvar Panelleri taşının keskin ve yıllanmış hatları evinize ve iş yerinize kendi görkemini, ulaşılmazlığını vurgulayarak, farklı bir asalet ile duygularınıza tamamen hakim olacaktır. Rustico duvar kaplaması ile doğal taş dokusunun insanda hissettirdiği duygusal dengeleme etkisi sizleri de derinden etkiler ve size de yansır. Mattone Vecchio Tuğla Panel Modelleri Tugla Gorunumlu duvar kaplama panelleri Mattone Vecchio Tuğla Panel Brüt Beton Duvar Kaplama Panelleri Brut beton gorunumlu tas duvar panel kaplamalari Brüt Beton Concreto Taş Panel Rustico Taş Panel Modelleri Tarla tasi duvar kaplama panelleri Rustico Taş Duvar Paneli Ardesia Taş Panel Modelleri Dogal Tas gorunumlu duvar kaplama modelleri Ardesia Taş Panelleri

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
taskaplama.com.tr Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss