Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

SHOW TİME KINA ORGANİZASYON Mecidiyeköy İSTANBUL Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
SHOW TİME KINA ORGANİZASYON Mecidiyeköy İSTANBUL
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
22.03.2016 Tarihinde Üye Olup 1726 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
SHOW TİME KINA ORGANİZASYON Mecidiyeköy İSTANBUL
Yetkili / Authorized
:
Kadir MIHÇI
Telefon / Phone
:
+90 212 266 11 46
Faks / Fax
:
+90 212 266 11 46
Sektör / Sector
:
Eğlence Sektörü
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
showtimekina@yandex.com
Adres / Address
:
Atakan Sok. Emanet Apartmanı No:26/B Mecidiyeköy Şişli İSTANBUL
"Aklınıza gelebilecek bütün organizasyonlarda müşterilerin hizmetinde olan firmamız, deneyimli ve profesyonel personeliyle gün geçtikçe büyümektedir. SHOW TİME ORGANİZASYON olarak bünyemizde birçok organizasyon çeşitlerinde iş deneyimi olan elemanlarımız mevcuttur. 2004 yılında sektöre adım atan firmamız, bulunduğu birçok organizasyonda, Türkiye bölgesinde güven veren hizmeti ve hizmet çeşitliliği sayesinde hak ettiği değeri bulmuştur. Amacımız en kısa sürede en ekonomik şartlarda en güzel hizmeti verebilmektir. Deneyimli çalışanlarımız ve sürekli güncellenen teknik altyapımızla İstanbul´un tüm bölgesinde birçok başarılı organizasyona imza atmanın gururunu yaşamaktayız. Hizmet alanımız sürekli genişlemektedir. Ve firmamız ülke genelinde birçok büyük organizasyonda başarı ile görev almıştır. Çalıştığımız büyük kuruluşların isimlerini referanslar bölümünden inceleyebilirsiniz. Katalog çekiminden, Hostes-Manken hizmetleri, Kına organizasyonu palyaço hizmetlerinden, Sünnet Organizasyonu açılış organizasyonları na, düğün davet organizasyonlarından, havai fişek gösterilerine, fuar organizasyonlarından, Catering hizmetlerine, Web tasarım hizmetlerine ve daha aklınıza gelen birçok organizasyon işlerinde güvenle hizmet vermektedir. Sayısız firma ve bayi toplantıları, düğün, festival ve konser organizasyonlarında yer aldık. Birçok sanatçı ve siyasetçiye organizasyonlarda yardımcı olduk. Yaptığımız katalog çekimleri ile birçok ünlü markanın tanınmasını sağladık. Deneyimli ve profesyonel personellerimizle girdiğimiz her işten yüzümüzün akıyla çıktık. Siyasi partilerle, otomobil markalarıyla, GSM şirketleriyle ve TV kanallarıyla başarılı organizasyonlar düzenledik. Hepsini de başarı ile tamamladık. Bölgemizde organizasyon denilince akıllara gelen ilk organizasyon olmanın gururunu yaşıyoruz. Deneyimli manken ve oyuncu kadromuzla da reklam ve katalog çekimlerinde ilk tercih edilen firma olduk. Sürekli yenilenen ve eğitimli personelimiz ile kusursuz hizmet anlayışı düşüncesindeyiz. Bu güne kadar verdiğimiz bütün organizasyon hizmetlerinde nasıl başarı ile ayrıldıysak bundan sonraki süreçte de aynı başarı ve hizmet anlayışı içerisinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Siz değerli müşterilerimizin en mutlu günlerini daha da mutlu bir hale getirebilmek için elimizden geleni yapacağız."


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
SHOW TİME KINA ORGANİZASYON Mecidiyeköy İSTANBUL Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss