Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

LİSA YAZILIM Küçükçekmece İSTANBUL Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
LİSA YAZILIM Küçükçekmece İSTANBUL
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
20.06.2016 Tarihinde Üye Olup 1284 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
LİSA YAZILIM Küçükçekmece İSTANBUL
Yetkili / Authorized
:
Lisa Yazılım
Telefon / Phone
:
+90 534 543 7570
Faks / Fax
:
+90 212 425 38 11
Sektör / Sector
:
Bilgisayar Bilişim Yazılım Otomasyon
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
lisayazilimseo@gmail.com
Adres / Address
:
Kemalpaşa Mah. Halkalı Cad. Sancak Sok. No: 1 Kat: 2 D: 9, Kemalpaşa, 34295 Küçükçekmece İSTANBUL
Lisa Yazılım, 6 yıllık internet ve yazılım tecrübesiyle web tasarım, yazılım,seo çözümleri başta olmak üzere profesyonel web hizmetleri sunmaktadır. İnternetin hayatımızın bir parçası haline geldiği son 5 yılda kurumsal firmalar için web tasarımın önemi de gün geçtikçe artmıştır. Kurumsal web tasarım yaptırmak isteyen firmalar için profesyonel ve dinamik kadromuzla hizmetler sunuyoruz. Kurumsal web tasarımın önemi firmaların imajını yükseltmeleri, müşterilerine olumlu izlenim oluşturulmasını sağlar. Lisa Yazılım, firmanızın kurumsal kimliğine uygun, modern arayüze, kullanıcı dostu, güçlü altyapıya sahip kurumsal web tasarım yapmaktadır. İnternetteki kimliğinizi en az sizin kadar düşünen Lisa Yazılım, rakiplerinizden fark yaratacak kurumsal web tasarım fikirleri ile sizi bekliyor. Kurumsal Web Tasarım çalışmalarımızı anahtar teslim yapıda geliştiriyor, %100 dinamik olarak firma yetkililerine teslim ediyor, gerektiğinde web sitenizi güncelleme imkanına sahip oluyorsunuz. Kurumsal Web Tasarıma sahipsiniz ancak sitenizi kimse ziyaret etmiyor. Yalnızca web sitesi sahibi olmanız yetmiyor, sitenizin bulunabilir olması için Kurumsal SEO yaptırmanız gerekmekte. Sektörünüzün önemli kelimelerini belirleyerek, bu kelimelerde sitenizi yukarıya çıkartacak çalışmalara Kurumsal SEO deniyor. Kurumsal SEO yaptıran bir firma, bilinirliğe, olumlu imaja sahip olur, yeni müşteriler kazanır. Kurumsal SEO’da dikkat edilmesi gereken güvenilir bir seo firması ile çalışmaktır. İnternet sitenizin geleceğini ve firmanızın internet kimliğini teslim ettiğiniz SEO firmasının sitenize spam çalışmalar yapmayacağından emin olmalısınız. Web yazılım, programlanmış internet siteleridir. Web yazılım ihtiyacı internet sitelerin güncelleme zorluğundan çıkmış olmasına rağmen bugün masaüstü programların popülerliğini yitirmeye başlaması ve akıllı telefonların çoğalmasıyla kurumsal projelerde de sıklıkla tercih edilen bir yazılım türü olmuştur. Lisa yazılım, .NET teknolojilerini kullandığı web yazılım projeleriyle günlük işleriniz veya iş yaşamanızı kolaylaştıran projeler üretmeyi hedeflemektedir. Lisa Yazılımdan kurumsal web tasarım, web yazılım veya seo teklifi almak için www.lisayazilim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler / Keywords : - lisa yazılım - bilişimciler - küçükçekmece - istanbul


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
LİSA YAZILIM Küçükçekmece İSTANBUL Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss