Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

MESUT BİLGİSAYAR LTD. Kızılay ANKARA Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
MESUT BİLGİSAYAR LTD. Kızılay ANKARA
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
20.08.2016 Tarihinde Üye Olup 1314 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
MESUT BİLGİSAYAR LTD. Kızılay ANKARA
Yetkili / Authorized
:
Mesut KABALCI
Telefon / Phone
:
+90 312 430 20 22
Faks / Fax
:
+90 312
Sektör / Sector
:
Bilgisayar Bilişim Yazılım Otomasyon
Şehir / City
:
Ankara Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
satis@mesutbilgisayar.com.tr
Adres / Address
:
Ziya Gökalp Cad. No:28/1 06420 Kızılay ANKARA
01.01.1991 Yılında Mesut KABALCI tarafından kurulmuştur. Şirket müdürümüzün 1985’ten beri bilgisayar faaliyetlerinde bulunduğundan şirketimize Mesut Bilgisayar adı verilmiştir. İlk zamanlar Sınclaır, Msx, Amstrad, Atari, Commodore, Amiga gibi ev bilgisayarlarıyla hizmet vermiştir. Bu bilgisayarların her türlü satışı, aksesuarları, yazılımları, tamirleri, şirketimizde yapılmıştır. Commodore bilgisayarların ve çevre birimlerinin de daha iyi hizmet verebilmek için Teleteknik yetkili satıcılığını almıştır. 1994 yılında şirketimiz LTD. ŞTİ. Olarak hizmete devam etmeye başlamıştır. Bundan böyle MESUT BİLGİSAYAR SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Olarak anılacaktır. Daha sonra 1994 yılından itibaren kendi markası olan MESCOM marka bilgisayarları üretmektedir. Bu markayı malzeme desteği, teknik servisi, aksesuarıyla, sarf malzemesiyle halen satışa sunmaktadır. 04.12.1997 Tarihinde marka tescili alarak MESCOM COMPUTER markalı bilgisayar sistemleri, olarak üretime devam etmektedir. Bilgisayarlara markalı ve tescilli, Garanti belgeli, upgrade imkanı, TSE hizmet yeri yeterlilik belgesi (TSE-HYB) teknik servisi ile hizmet vermektedir. 1998 yılından sonra firmamız TEKNİK SERVİS imkanlarını geliştirmiştir. Her marka bilgisayarlar ve laptoplarda dahil tamirini yapar konuma gelmiştir. Anakart, Cpu, Ram, Harddısk, Ekran kartı, Monitör, Scanner, Yazıcı, Ups, Cdrom, Cdwrıter, Dvdrom, Dvdwrıter, Mp3çalar gibi parçaların tamirlerini yapmakta ve her türlü laptop arızasını tamir ederek ekonomiye fayda sağlamakta ve müşterinin arızalı parçalarını kullanılır hale getirerek, ucuz tamir fiyatıyla müşterilerimize imkanlar sağlamaktadır. Bir çok firmaların arızalı tüm parçalarını tamir ederek firmalara yönelik çalışmalar da yapmaktadır. 08.10.2004 Tarihinde TSE hizmet yeri yeterlilik belgesi (HYB) alarak ithalatçı firmaların Ankara Bölge Teknik Servisliği’ ni yapmaktadır. Temel ilke olarak tüm kullanıcıların ve tüm firmaların aradığı her türlü bilgisayar malzemelerini bulunduran firma özelliğimizi hala korumaktayız. Firmamız bilgisayar teknolojisinde yeni ne var ise bünyesinde bulundurmakta, müşterilerinin parça yönünden mağdur olmamalarını sağlamaktadır. Aynı zamanda firmamız şirket müdürü Mesut KABALCI Tüketicinin ve satıcıların haklarını korumak ve mağdur olamamları için Tüketici Dernekleri, Sanayi İl Müdürlüğü, Çankaya Kaymakamlığı, Ankara Adliyesi Tüketici, Ticaret, savcılık kurumlarında Bilgisayar ve Çevre Birimleri alanında bilirkişi görevini gönüllü olarak üstlenmiştir.

Anahtar Kelimeler / Keywords : - mesut bilgisayar ltd. - bilgisayarcılar - kızılay - ankara


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
MESUT BİLGİSAYAR LTD. Kızılay ANKARA Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
8
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
3561
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss