Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

ES Group Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Anasayfa >> ES Group Bilgileri.
ES Group
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
08.01.2017 Tarihinde Üye Olup 1042 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
ES Group
Yetkili / Authorized
:
Erol DEMİRBAŞ
Telefon / Phone
:
02623110882
Faks / Fax
:
02623312870
Sektör / Sector
:
İnşaat Konut Projeleri
Şehir / City
:
Kocaeli Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
info@egembilisim.com
Adres / Address
:
Yenişehir Mah. Demokrasi Cad. No: 58 Kat: 1-2-3 İzmit/KOCAELİ
ES GROUP 1999 yılında İzmit / Kocaeli’ de bir aile şirketi olarak ticaret hayatına başlamış, geçen 16 yıl içerisinde inşaat, endüstri, denizcilik ve çevre sektörlerinde faaliyet göstererek hızla büyümüştür. Üretime başladığı ilk andan itibaren ‘insana saygı ve insana yatırım’ anlayışı içinde olmuştur. Bu sebeple ES GROUP, işlerin en iyi yapılmasını sağlayacak insan kaynağına, teknik bilgi ve donanıma sahiptir. İnternasyonel alanda kabul görmüş en yenilikçi uygulamalar ile işlerini yürüterek her zaman için mükemmeli hedeflemektedir. Sonuç odaklı çalışan ES GROUP bünyesi, işini yürütürken nihai amacını göz önünde tutarak büyük resmi görür, sorumluluk alır ve sonuca giden yolda ilk günkü gibi yüksek motivasyon ile çalışır. Meraklı, katılımcı ve paylaşımcı bir oluşumdur. Zamanının gereklerini takip eder, yeni fikir ve girişimlere destek verir. Düşünmeye vakit ayırmanın önemli olduğunu bilir, alışkanlıkları sorgular, varsayımlardan kaçınır ve hataları tecrübe olarak okur. Standartlardan kurtulup fark üretmek için sürekli bir çalışmayı prensip edinmiştir. Öğrenen ve gelişen bir iş kültürünü benimsemiştir. Müşteri sürecin merkezinde yer alır. ES GROUP; alınan her kararda, atılan her adımda yapılan işe ve muhatap olunan müşteriye katkı sağlama çabasındadır. Kurduğu ilişkiler ile müşteri memnuniyetini daim kılar. Bu ilişkiler esneklik, güvenilirlik, hız ve çözüm ortaklığı üzerine kuruludur. Proaktif bir felsefe ile çözüm üretmeye çalışır. ES GROUP, sorumlu olduğu işlerin liderliğini üstlenerek, işi sahiplenir. Hem kendisini hem çevresini değiştirerek geliştirir, motive eder ve ortak amaçlar etrafında toplar. Takım çalışanları olarak her bireyin ve fonksiyonun yaptığı katkıyı önemser ve bundan maksimum değer üretmeye çalışır. Saygı duyarak, farklılıklara değer verir. Bireysel inisiyatif ve sorumluluğu destekler. Tüm takım üyeleri, ilişkilerde etik kurallar ve yasalar çerçevesinde, adil, karşılıklı yarar sağlama amacına yönelik, iyi niyet ve anlayış prensibiyle sürecin içindedir. İçinde bulunduğu bünyenin gelişimi ve kurumsallaşması için çaba sarf eder. Sadece kendine değil, topluma karşı da sorumlu olduğu bilinciyle çalışır, çevresinden de bu yaklaşımı bekler. Bugün ES GROUP; İstanbul, İzmit ve Aliağa’ da ofisleri olmak üzere; 1000’ in üzerinde çalışanı ile bulunduğu sektörlerde emin adımlarla ilerlemektedir.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
ES Group Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss