Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

sirackart Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Anasayfa >> sirackart Bilgileri.
sirackart
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
30.01.2017 Tarihinde Üye Olup 1235 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
sirackart
Yetkili / Authorized
:
selahattin emre ükiz
Telefon / Phone
:
05522244045
Faks / Fax
:
02524174910
Sektör / Sector
:
Diğer Sektörler
Şehir / City
:
Muğla Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
siracbilisim@hotmail.com
Adres / Address
:
merkez mahallesi ayhanlar caddesi Armutalan/Marmaris
“sirackart.com” Sirac Bilişim’e ait kuruluştur. Gelişen ve ilerleyen dünya trendlerinin yakalanması adına çalışmalar yürüten ve bu doğrultuda dünyada kullanımı hızla artan online alışveriş ve kart satın alımını ülkemize taşıyan ve bu işi yasal olarak yürüten firmamız, optimum hizmet bedeli ile kullanıcılarına hesaplı Paykasa kart sağlamaktadır. Bilinmektedir ki online alışverişlerde önemli nokta güvenilirliliktir. Ülkemizde bu işin aracı firmalar tarafından yürütüldüğü gözönüne alınacak olursa bu noktada güven daha da önem kazanmaktadır. Dolayısı ile alışverişin yapılacak olduğu web sitesine veya kuruluşuna son derece dikkat etmek gerekmektedir. Kurulduğu günden bu yana binlerce müşterisinin memnuniyetini sağlamak amaçlı çalışmalar yürüten kart satışı yapan kuruluşumuz ilk günden bu güne “Değerinde ve En Ucuz Fiyatları” misyonu ile hareket etmektedir. Online alışveriş ve kart satışı optimum hizmet bedelleri ile müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutmaktadır. Sirac Bilişim&Pazarlama olarak sizlere kesintisiz, güvenilir ve kaliteli hizmet veriyoruz. Bize güvenerek verdiğiniz kişisel bilgiler kesinlikle 3. şahıslarla paylaşılmamaktadır. Güven her şeyden önce gelir diyerek sizleri hiç bir zaman mağdur etmemeye çalıştık. %100 müşteri memnuniyeti prensibiyle sizlere her zaman uygun fiyatlarda online alışveriş kart teminine çalıştık. Bunca zaman bizden vazgeçmediğiniz için siz değerli müşterilerimize teşekkürü borç biliriz. Paykasa Kart satışlarımız ile hizmetinizdeyiz. Sirac Bilişim adresimizden 0552 224 40 45 telefon numaramızdan yada Skype “sirac.bilisim” adresimizden canlı bağlantıya bağlanınız. Ödemeyi yapacağınız banka bilgilerini girimiz. Havale yaparken açıklama kısmına Ad ve Soyadınızı ve telefon numaranızı yazınız. Başka kişi adına yapılan havaleler kabul edilmemektedir. Havaleniz kendi adınıza olmalıdır,Ödemeyi yapınız. Canlı destekten ödemeyi yaptığınız banka , kendi adınızı ve soyadınızı , yatırdığınız miktarı yazınız. Paykasa Kart Kodunuz 1-2 dk içinde oparatörümüzün kontrolüyle hemen elinizde olacaktır. Web adresi: http://sirackart.com

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
sirackart Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
1
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
545
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss