Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

Mavi Medya İnternet Hizmetleri Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Mavi Medya İnternet Hizmetleri
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
31.01.2017 Tarihinde Üye Olup 1156 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
Mavi Medya İnternet Hizmetleri
Yetkili / Authorized
:
Ali Can Çekmez
Telefon / Phone
:
2121111111
Faks / Fax
:
2121111111
Sektör / Sector
:
Yayınlar Yayınevleri Kitaplar
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
videotabiofficial@gmail.com
Adres / Address
:
İstanbul/Gaziosmanpaşa
"Videotabi.com: Türkiyenin saygın video paylaşım portalı" Videotabi türkiyenin en yeni türk video sitesi içerik paylaşım platformu olarak hizmete başlamış bulunmaktadır. Kullanımı oldukça kolay ve içerik sahibi kişileri de düşünmüş olan videotabi platformu, kullanıcı dostu arayüz tasarımı ile tek bir link ile kolayca videolarınızı ekleyebiliceğiniz bir şekilde dizayn edilmiştir. Hedef kitlesi olarak, yetişkin, genç ve çocuk bireyleri düşünerek platform içerisin de bulunabilicek videolar göz önün de bulundurularak Türkiyenin saygın video portalı sloganını benimseyerek yola çıkmıştır. Portal içerisine kolayca link ile ekleyebiliceğiniz videolarınız ve yorumlarınız editör onayından geçerek, yayına alınmaktadır. Bu sayede, portal içeriğinin kalitesi ve hedef kullanıcıları rahatsız edebilicek video ve/veya yorum içeriklerini engellemek adına titizlik ile içerikleri onaylayacağız. Şuan için link ile direkt olarak ekleyebiliceğiniz video servisleri youtube, dailymotion, vimeo olarak belirlenmiştir. Video ekle sekmesin den, ilgili video sitesi video linkini yapıştırarak videonun tüm bilgilerini otomatik olarak çekerek kaydedebilirsiniz. Örneğin video ekle sekmesine erişim sağlayarak, youtube, dailymotion ve/veya vimeo linkini kopyaladığınız zaman, otomatik olarak [Videonuzun Başlığı] - [Videonuzun Resmini] [Videonuzun Süresini] - [Videonuzun anahtar kelimelerini] ve [Videonuzun açıklamasını] çekip kendiliğin den eklemektedir. Yapmanız gereken sadece video linkini yapıştırmak, ve videonuzun kategorisini seçmek, geriye kalan tüm gerekli bölümleri, sistemimiz kendiliğinden işlemektedir. Videotabi, video içerik portalına hiç bir şekilde adult içerik eklemenize izin vermez, "Genel İzleyici" standartlarını düşünerek, hedef kitleye hitap etmektedir. Eklenilen içerikler ve yorumlar editör onayından geçmekte olup, herhangi bir "Adult" ve/veya "Argo" yorum girişi sağladığınız zaman editörlerimiz tarafından üyeliğiniz tamamen yasaklanır ve videotabi portalına erişiminiz tamamen kapatılarak portaldan uzaklaştırılırsınız. Unutmayınız ki, önceliğimiz sloganımız gibi " Saygın video içerik portalı" dır.Kurumsal Hesap Sistem Giriş Bilgileri. Kendinize ait olan Youtube, Dailymotion, Vimeo kanallarınız da bulunan videolarınızı link ile kolayca eklediğiniz zaman, video içi reklamlarınız engellenmez ve gelirini video içeriğinin sahibi kazanır. Videotabi.com video portalına eklenen videoların içeriğin de bulunan reklamların geliri tamamen içerik sahibine aittir. Saygın bir video portalı çerçevesi içerisin de, iyi eğlenceler dileriz. "Videotabi.com - Türkiyenin saygın video paylaşım portalı."

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
Mavi Medya İnternet Hizmetleri Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss