Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

METADİAG Başakşehir İSTANBUL Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
METADİAG Başakşehir İSTANBUL
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
27.05.2017 Tarihinde Üye Olup 1162 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
METADİAG Başakşehir İSTANBUL
Yetkili / Authorized
:
Seyhan Keskinkılıç
Telefon / Phone
:
0212 549 17 12
Faks / Fax
:
0212 000 00 00
Sektör / Sector
:
Otomotiv Sanayi
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
metadiagcomtr@gmail.com
Adres / Address
:
İkitelli Osb Mahallesi, YTÜ İkitelli Teknopark Sok. 1/103 Başakşehir / İstanbul
Adblue İptal Etme Adblue, SCR sistemine sahip araçlarda katalizörlerin ürettiği gazları temizlemek, dizel yakıtlı ağır hizmet araçlarının azot oksit salınımını azaltmak için kullanılan, gaz çıkışını %90 azaltan ve %32,5 temizlenmiş üreden oluşan toksit olmayan bir maddedir. Adblue teknolojisiyle zehirli gazların temizlenmesi sağlanıyor. Kamyon ve tır gibi ağır hizmet araçlarının Euro 5 ve Euro 6 normlarına ulaşabilmesi için kullanılıyor. Adblue kullanımı için bu araçlara ek tanklar konuluyor. Gerektiği gibi kullanıldığında insanlara, hayvanlara ve çevreye zarar vermez ve yanıcı değildir. Ancak Adblue kullanımı araçlar için bazı sorunlar da ortaya çıkarıyor. Adblue yakıtı bittiğinde aracın çekiş gücü düşüyor, egzoz ve benzeri arızalar ortaya çıkıyor. Bu arızaların kalıcı çözümü adblue iptali cihazlarıyla oluyor. Adblue yakıtının azaldığını ya da bittiğini araç önündeki gösterge panelinden görebilirsiniz. Yakıt bittiğinde adblue cihazı elektronik olarak sistemi yok sayar, sıvı kullanımını durdurur. Gösterge panelinde herhangi bir uyarı olmaz. Emulatör denen bu iptal cihazları motor beynine giden sinyalleri değiştirir. Yakıt tankının dolu olduğunu ve sistemde bir sorun olmadığını göstererek aracın çekişinin düşmesini engeller. Böylece adblue tamiri gerçekleşmiş olur. Adblue iptal cihazlarının kullanılması araçların diğer sistemlerine zarar vermez. Euro4, Euro5, Euro6 araçları için hazırlanan adblue iptal cihazları ile birçok markanın ağır vasıta araçlarının adblue sistemi iptal edilebilir. Adblue kiti ile bmc, man, Mercedes gibi birçok markanın adblue sistemi iptal edilir. Emisyon değerlerinin düşürülmesi için son yıllarda yeni teknolojilerin geliştirilmesi hız kazandı. Bu sayede yakıt tasarrufu sağlanırken, çevreye zehirli gazların yayılması da önlenmeye başladı. Araç sahipleri ya da nakliye firmaları adblue iptal etme cihazlarıyla yüksek performansla çalışmaya ve tasarruf etmeye başladı. Metadiag Bilişim Teknolojilerinden alacağınız emulatörler sayesinde adblue arızasına kesin çözüm sağlamış olacaksınız. Sitemizden alacağını cihazların fiyatları çok uygundur. Firmamız her tip araç için arıza tespit cihazları ve çözümleri sunmaktadır. Türkiye’nin her yerine hizmet sunmaktayız. Kişisel ya da kurumsal binek tipi araçlara, iş makinalarına veya ağır vasıta araçlarına ihtiyacınız olan arıza tespit cihazı için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
METADİAG Başakşehir İSTANBUL Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss