Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

kondisyonum sporcu gıdaları Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
kondisyonum sporcu gıdaları
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
18.07.2017 Tarihinde Üye Olup 840 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
kondisyonum sporcu gıdaları
Yetkili / Authorized
:
kondisyonum com
Telefon / Phone
:
(0216) 417 4 999
Faks / Fax
:
(0216) 417 4 999
Sektör / Sector
:
Gıda
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
iletisim@kondisyonum.com
Adres / Address
:
Çınar Mahallesi Hafızisa Sokak No:1/D İdealtepe / Maltepe / İSTANBUL GOOGLE HAİRTADA GÖSTER
Sporcu Gıda Takviyeleri Sporla uğraşan biriyseniz o zaman performansınıza dikkat etmek durumundasınız. Çünkü performans başarıyı etkileyen en önemli faktörlerden bir tanesidir.. Eğer ki beslenme konusunda yeterli bilgiye sahip değilseniz o zaman neyi ne zaman yemeniz gerektiğinizi bilemediğiniz için spor anında yapmanız gereken hareketleri tam olarak gerçekleştiremeyeceğinizden dolayı da performansınızın olumsuz olarak etkilenmesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İnsan spor yaparken bir enerji açığı ortaya çıkar dolayısıyla ortaya çıkan bu açığı kapatmak hatta bir sonraki antrenman için hazır olmak adına yeteri kadar protein desteğine ihtiyacınız olacaktır. Ancak burada ortaya çıkan bu protein açığını da yemek yiyerek çok fazla kapatabilmeniz mümkün değildir bunun içinde protein tozu kullanımı ön plana çıkmıştır. Bilim adamları sürekli olarak bir araştırma hali içerisinde dolayısıyla sporcuların özellikle de vücut geliştirme ile uğraşan kişilerin sporcu gıdalarına ihtiyaçları olduğunu belirtiyorlar. Ancak günümüzde de bu sporcu gıdaları konusunda insanları çelişkiye düşüren açıklamalar da vardır. Burada mantık çerçevesi içerisinde baktığınız da şunu söyleyebiliriz. Sizin bir ayda yediğiniz yumurta veya peynir birkaç kapsül ile alacağınız neticeye eşdeğerdir o zaman kendinizi bunlarla zorlamanın da sanıyorum ki hiçbir anlamı yoktur. Sporcu vitaminleri olarak da bilinen bu gıdaların insan sağlığına herhangi bir şekilde zararı kesinlikle yoktur bu nedenle de spora başlamak isteyen insanlar ilk başta kullanımına dikkat etmekle birlikte zamanla kullanımını artırarak kas kütleleri ve vücut hacimlerini de artırabilirler. SPORCU BESINLERI NEREDEN SATIN ALINMALI? Sporcu takviyelerini alabileceğiniz pek çok alan vardır. Bu ürünler ilaç kategorisinde olmadığı içinde rahatlıkla temin edebilirsiniz. Eczanelerde de satışı yapılabilen ürün çeşitliliği de vardır. Ancak en uygun fiyatla aradığınız marka bir sporcu gıdasını da http://kondisyonum.com/ adresinden temin edebilirsiniz. Site içerisinde yeterli ve dengeli beslenmenizi sağlayacak bunun yanı sıra performanızı da ciddi anlamda artıracak sporcu vitaminlerini bulabilirsiniz. Spor önemli bir konudur ancak dışarıdan bakıldığında da kas kütlenizin hacim kazanmış olması sizi hem psikolojik yönden hem de fiziksel açıdan memnun edecektir.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
kondisyonum sporcu gıdaları Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
11
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
3735
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss