Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

Kardeşler Mühendislik Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Kardeşler Mühendislik
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
25.11.2017 Tarihinde Üye Olup 756 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
Kardeşler Mühendislik
Yetkili / Authorized
:
M. Yunus KARABOĞA
Telefon / Phone
:
0530 842 3938
Faks / Fax
:
0530 842 3938
Sektör / Sector
:
Demir Çelik Ve Ürünleri
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
info@karabogalar.com
Adres / Address
:
Turgut Paşa Mah. Fatih Bulvarı No:19/Dudullu/ÇEKMEKÖY
ÇATI AKTARMA  Çatıların yüzyıllar önceki ilk kullanım amacı doğal olaylara karşı yani yağışlara karşı önlem almaktı. Bu durum günümüz için de hâla geçerli sayılır. Bizler konutlarımıza yağışlardan korunmak, ıslanmamak için çatı yaparız. Çatılar bir konutun tacıdır. Fakat doğa olaylarından ve ya da direk insan temasından zarar görebilmektedir. Bu vaziyet çatının görevini tam olarak yerine getirmemesine yol açar. Çatı ve konut suya kendini teslim etmiş olur. İşte bu tip durumları bir daha yaşanmaması için yapılan uygulamalara çatı aktarma adı verilir. Çatı aktarma yapılırken uyulması gerekilen adımlar nedir? Çatı aktarma uygulaması basit bir uygulamadır aslında fakat etkili sonuçlar almak adına uzmanların yapması tavsiye edilir. Öncelikle çatı aktarma biraz pahalı bir işlem olacağından çatı üzerindeki kiremitlerinizi kontrol edin ve sağlam olan kiremitlerinizi ayırın. Dikkatli olun diğer kiremitlere zarar vermeyin.  Tüm kiremitleri sağlamlık kontrolünden geçirdikten sonra tekrar kaplama işlemini yapın, eksik olan kiremitleri ve kırılan kiremitleri yeni kiremitlerle değiştirin. Suyu yalıtmak amacıyla piyasada kaliteli mal olarak geçen su yalıtım örtüsü olan membranı alarak eski su yalıtım örtünüzle değiştirin. Hatta daha sağlıklı ve sağlam olması amacıyla eski su yalıtım örtünüzü de membran ya da alacağınız başka bir su yalıtım örtüsü üzerine serin. Böylelikle çift katman olacak. Çatı taşıyıcısı adı verilen kolon görevi adı verilen taşıyıcıları kontrol edin ve eğer sağlamsa bakımını yapın. Çatı taşıyıcı kolonlarınız sağlam değil ise başka bir şeye zarar vermeden yenisi ile değiştirin ya da hasar çok büyük değilse tamir edin. Bazı konutların su varilleri bulunur ve eğer varsa bu variller çatı üzerine konumlandırılır. Siz de kontrol edin. Eğer su varili varsa sağlamlığını kontrol edin aynı şekilde. Eğer sağlamsa bakımını yapın. Su varilleriniz sağlam değil ise başka bir şeye zarar vermeden yenisi ile değiştirin ya da hasar çok büyük değilse tamir edin. Böylelikle yağmur dışı su sızıntılarını da engellemiş olacaksınız.  Eğer varsa yukarıdaki şekilde bacanızı da kontrol ettirin. Gerisi normal bir şekilde çatı yapma işlemidir. Denilen aşamalara harfiyen uyulması çatı aktarma işleminizin sağlığını uzun süre ayakta tutacaktır. 

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
Kardeşler Mühendislik Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss