Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

Yüncü Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Anasayfa >> Yüncü Bilgileri.
Yüncü
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
08.12.2017 Tarihinde Üye Olup 833 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
Yüncü
Yetkili / Authorized
:
Emre Gençdoğan
Telefon / Phone
:
05549936346
Faks / Fax
:
02322273936
Sektör / Sector
:
Tekstil
Şehir / City
:
İzmir Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
tokai1925@hotmail.com.tr
Adres / Address
:
sariyer mahallesi 5714/1 sokak no 6 Zumrut tekstil tuhafiye
Online Tuhafiyeciniz yuncu.com ! Ev hanımları! Bu içeriğimiz sizin için! Tuhafiye sektöründe yıllardır hizmet veren ''Yüncüm'' yazma, tülbent, örgü, dantel, el işi ürünler ve hatta ihraç fazlası ürünlerin satışını yapmaktadır. Oldukça geniş bir yelpazede hizmet veren ''Yüncüm'' sizlere daha yakın olabilmek amacı ile bir hobi sitesi olarak hizmet vermeye başlamıştır... Online Tuhafiyeciniz yuncu.com! Yılların verdiği deneyim ve tecrübeyi iş akışı içerisinde başarı ile uygulayan bir yüncü firması olan ''Yüncüm'' siz değerli müşterilerine ticari kaygıdan uzak çalışma prensibi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile online hobi sitesi olarak da hizmet vermek için yuncum.com adresinden 7 gün 24 saat aralıksız bir şekilde çalışmalarına başlamıştır... İzmir'de faaliyet gösteren bir yüncü firması olan ''Yüncüm'' ile aradığınız her türlü hobi malzemesine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Eşarptan patiğe, kapı süsünden yazmaya varıncaya kadar özellikle ev hanımlarının ihtiyacı olan tüm tuhafiye malzemelerinin satışını uygun fiyat avantajları ile satışa sunmaktadır. İzmir'de yüncü denilince akla gelen ilk firmalar arasında yer almayı başarmış olan ''Yüncüm'' Türkiye'nin her yerinde perakende ve toptan satışları ile müşteri portföyünü artırmayı başarmıştır. Müşterilerine daha ulaşılabilir olmak amacı ile açılmış olan yuncum.com ile aradığınız her türlü tuhafiye malzemeleri sadece bir tık uzağınızda... Aranılan Hobi Sitesi! Yıllardır ülkemizde sağlıklı bir hobi sitesi açığı bulunduğunu fark etmişsinizdir. İşte tüm bu açığı kapatmak amacı ile faaliyetlerine başlayan yuncum.com, çok kısa bir sürede sektörün aranılan hobi sitesi olmayı başarmıştır. Nako, Altınbaşak, Kartopu, Ören Bayan ve Alize gibi markaları uygun fiyat avantajları ile müşterilerine sunmayı başaran ''Yüncüm'' ile hobilerinizi çok daha kaliteli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz... Online tuhafiye malzemeleri satışında bayanların gözdesi olan yuncum.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın... Neden yuncum.com ! Ücretsiz Kargo Avantajı (100 TL ve üzeri) Paketi açılmamış ürünler için 14 gün iade garantisi 7 gün 24 saat canlı destek SSL sertifikası ile korunmuş site (Güvenli Alışveriş) Uygun fiyat avantajları %100 müşteri memnuniyeti Hızlı Kargo Markalı ürünler Geniş tuhafiye malzemeleri stoku Deneyimli ekip Müşteri odaklı hizmet İzmir Bozyaka'da hizmet veren bir yüncü firması olan ''YÜNCÜM'e uzağım diyorsanız hemen yuncum.com adresinden siparişlerinizi oluşturabilir veya telefon ile iletişim için 0554 993 63 46 - 0232 227 39 36 numaralı telefonları arayabilirsiniz... Anahtar Kelimeler >> yüncü, hobi sitesi, tuhafiye malzemeleri, yuncum.com

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
Yüncü Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss