Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

Ulusay Evden Eve Nakliyat Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Ulusay Evden Eve Nakliyat
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
17.03.2019 Tarihinde Üye Olup 444 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
Ulusay Evden Eve Nakliyat
Yetkili / Authorized
:
Aras General
Telefon / Phone
:
05322645826
Faks / Fax
:
08503465213
Sektör / Sector
:
Nakliyat Lojistik
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
ulusaytasima@gmail.com
Adres / Address
:
İstanbul/Maltepe
Hakkımızda (49 YILLIK TECRÜBE) ULUSAY NAKLİYAT 1970 Senesinden bu yana Ev eşyası taşıma, Villa taşıma, Büro mobilyaları, Parça eşya taşıma (Parsiyel), Fuar ve Stant taşıma ve Değerli eşya taşımacılığı yapan firmamız uzman personeli ve uygun araç filosu ile sizlerin hizmetindedir. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin her yerine komple ve parsiyel eşya sevki yatı işlerinde akla gelen ilk firma özelliğini halen korumaktadır. Farkımız sorun tanıma ve iş takibi sistemi, sorunlarda acil lojistik destek, her gün gelişen hizmet anlayışımızla yük ve eşyalarınızı adresten alıp yeni adresinize güvenli, sigortalı, marangozlu ve asansörlü ev taşıma hizmeti olan en uygun İstanbul şehirler arası evden eve nakliyat şirketiyiz. Şehirler arası evden eve nakliyat profesyonel kadrolar tarafından ambalajlı, sigortalı, marangozlu ve asansörlü olarak yapılmalıdır. Taşıma işi ekip işidir. Eşya taşımak sıradan bir iş değildir. Bu işi yaptıracak olan müşterilerimiz öncelikle firma geçmişini araştırıp köklü bir kuruluş olup olmadığını araştırmalıdırlar. Daha sonra bu iş yapmaya yetkili olup olmadığını anlamak için bir takım Karayolları Bakanlığının evden eve nakliyat yapmaya donanımlı firmalara vermiş olduğu K-3 yetki belgesinin olup olmadığını sorup kontrol etmeleri siz değerli müşterilerimizin yararına olacaktır. Olası kayıt dışının önüne geçmek ve karşınızda muhattap bulabilmeniz için firmaya sormanız gereken en önemli soru budur. Firmamız teknik ve yasal her türlü belgeye haizdir. ULUSAY NAKLİYAT , kaliteli evden eve nakliyat hizmeti veren nakliye firmaları arasında liderliğe ambargo koyan bir taşıma firmasıdır. Bizleri arayarak ekonomik bir taşıma fiyatı alabilirsiniz. Nezih mazisi ile sizlere kaliteli hizmet vermeye muktedir olan firmamız bugüne kadar hiçbir müşterimizden kötü bir yorum almamakla beraber her daim kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. NEDEN BİZİ SEÇMELİSİNİZ ? YÜKSEK KALİTE HİZMET Hizmetimiz her zaman en iyisini sunabilecek nitelikte olup, çağın gereksinimleri doğrultusunda ilerlemektedir. PROFESYONEL KADROLAR Çalışanlarımızın tamamı alanlarında profesyonel olup sabit kadrolu ve bünyemizde sigortalı olarak çalışmaktadır. HASSAS VE SAĞLAM AMBALAJ Antika eşyalarınız ve çok hassas eşyalarınız için özel ve sağlamlaştırıcı ambalajlama, kaplama ve sandıklama sistemi oluşturuyoruz.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
Ulusay Evden Eve Nakliyat Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss