Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

Fakro Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Anasayfa >> Fakro Bilgileri.
Fakro
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
09.05.2019 Tarihinde Üye Olup 520 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
Fakro
Yetkili / Authorized
:
Özkan Demircan
Telefon / Phone
:
(0216) 398 27 48
Faks / Fax
:
(0216) 398 27 48
Sektör / Sector
:
İnşaat Konut Projeleri
Şehir / City
:
Abroad / Yurtdışı
Web
:
E-Posta / E-mail
:
fakroloftladders@hotmail.com
Adres / Address
:
Ahmetyesevi mahallesi çamlık caddesi sema sokak no: 9
Çatı merdivenleri etkileyici doğal sert ağaç seçenekleriyle ya da toz boya kaplamalı alüminyum ile birlikte sunulmaktadır. Her çatı katı merdiveni özel ihtiyaç ve uygulamalara göre özel olarak üretilse de, ortak özelliklerin ve bileşenlerin kullanımı, hem tasarım hem de maliyet tasarrufu ve inşaat verimliliği sağlar. Ahşap çatı merdivenleri sayısız çeşitte mevcuttur. Birinci sınıf, son derece kaliteli bir erişim çözümünü bulacaksınız. Ürün yelpazemiz, basit bir kurulum işlemiyle birlikte çeşitli genişlikler sunar ve ürün yelpazemiz, ihtiyaçlarınıza göre tasarlanabilecek bir dizi yangına dayanıklı ürün içerir. Çatı merdivenleri endüstriyel bir merdivenin gücünü ve mühendisliğini tasarımcı iyi görünümüyle birleştirir ve herhangi bir odaya, garaja veya çalışma alanına çatı katı ile mükemmel bir uyum sağlar. Maksimum konfor ve dayanıklılık için çelik çubuklar ve kaplamalı çelik destekler ile birleştirilir. Her merdiven, üst basamakta kör monteli bir tutucu çubuk ve ek güç ve güvenlik için güçlendirilmiş, büyük boyutlu alt basamak içerir. Yıldır çok özel şartnamelere ve güvenlik gereksinimlerine sahip ağır sanayi için alüminyum merdivenler tasarlıyor ve inşa ediyor, bu nedenle alüminyum çatı erişim merdivenleri etkileyici bir güvenlik, güç ve tasarım kombinasyonu sunuyor. İşlevsel ve çağdaş alüminyum çatı merdivenleri, doğal öğütülmüş veya 7 çekici ve dayanıklı toz boya kaplamasıyla mevcuttur. İstek üzerine özel renkler temin edilebilir. Ahşap merdivenler etkileyici doğal sert ağaç seçenekleriyle sunulmaktadır. Merdiven donanımı için çok çeşitli metalik ve emaye kaplamalar mevcuttur. Donanım, merdivenle uyum sağlamak veya bir tasarım öğesi olarak kontrast oluşturmak için tamamlanabilir. Çatı katı merdivenleri her uygulama için idealdir, çünkü üretilen her ürün, geniş bir seçenek yelpazesinin özel bir karışımının bir sonucudur. İşlevsel ve çağdaş alüminyum kütüphane ve çatı merdivenleri, doğal öğütülmüş alüminyumda veya elektrostatik toz boyalı olarak mevcuttur. Dünya dostu toz boya kaplamaları da mevcuttur. Çevre dostu, çekici ve dayanıklı toz boya kaplamaları ve ağır metal üretmez ve üretimde son derece enerji tasarrufludur. Her bir toz boya kaplaması, maksimum dayanıklılık ve çizilmeye, korozyona ve güneş ışığına karşı koruma sağlamak için en kaliteli termoset toz boyalar kullanılarak uygulanır. Yedi standart toz boya kaplama mevcuttur ve istek üzerine özel renkler de temin edilebilir.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
Fakro Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss