Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

TURA REKLAM Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Anasayfa >> TURA REKLAM Bilgileri.
TURA REKLAM
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
20.06.2019 Tarihinde Üye Olup 469 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
TURA REKLAM
Yetkili / Authorized
:
Fatih TURAN
Telefon / Phone
:
0352 321 18 32
Faks / Fax
:
0352 321 18 30
Sektör / Sector
:
Reklam Tanıtım İlan
Şehir / City
:
Kayseri Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
tura@turareklam.com.tr
Adres / Address
:
Organize Sanayi Bölgesi 51.Cd. No:9 Melikgazi / KAYSERİ
1976 yılında, 50 m2’lik küçük bir atölyede fırça sanatı ile başlayan meslek hayatımız; bugün 5.500 m2 + 1.500m2 toplamda 7.000 m2 kapalı alan, 4.000 m2 açık alan olmak üzere; toplam 11.000 m2’lik alanda faaliyet gösteren endüstriyel sanayi reklamcılığına dönüşmüştür. Sektöründeki yenilikleri sürekli araştıran,yurtiçi ve yurtdışı fuarlara düzenli olarak katılan, AR/GE ve ürün geliştirme faaliyetlerine önem veren, teknolojik alt yapı ve makine parkuruna sahip olan ve yeniliklerde öncü olan firmamız; vizyonunu her geçen gün artırarak sektöründe önde gelen firmalar arasında yerini almıştır. Yurtiçinde ve yurtdışında Avrupa’da Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika, Makedonya...; Orta Doğu ve Afrika’da Katar, Suriye, Irak, Lübnan, Liberya, Nijerya, Cezayir, Libya, Etüyopya...; Asya’da İran, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan… başta olmak üzere bir çok ülkede projeli reklam uygulamalarını başarı ile tamamlayan firmamız hedef çıtasını sürekli olarak yükseltiyor. Başlıca ürünlerimizi ve faaliyet alanlarımızı; Cephe Giydirme, Işıklı&Işıksız Tabela, Pylone, Totem, Megaboard, Çatı&Yol Levhaları, 3D Kutu Harfler, Araç Giydirme, Led Ekran, Led Aydınlatma Sistemleri, Fuar&Teşhir Standları, Ürün Standları, Kanopi&Markiz, Kent Mobilyaları(CPL-Raket, Otobüs Durağı, Megalight, Rolling Systems), İndoor Reklam&Dekorasyon, CNC Router Kesim, Lazer Kesim, Dijital Baskı olarak sıralayabiliriz. Faaliyetlerimiz süresince verdiğimiz hizmetler ise; Ölçü&Tespit, Tasarım ve Projelendirme, Proje Yönetimi, Danışmanlık, Üretim, Sevkiyat&Lojistik, Montaj, Servis&Bakım’dır. Bunun yanında, değişen ve gelişen tüketici beklentileri, reklamcılık sınırlarının genişlemesi, sektördeki global gelişmeler, firmamızı medya sektöründe yatırım yapmaya teşvik etmiştir. Bunlardan birincisi; outdoor reklam alanlarında faaliyet gösteren GETS MEDYA ‘dır. İkincisi ise, NETMECRA GÖRSEL İLETİŞİM adı altında iştiraki olduğumuz, indoor reklam alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketimizdir. Firmamız; yüksek iş ahlakı ve sorumluluğu ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde başarının keyfini birlikte yaşamak için, siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyacaktır. 1976'da fırça sanatı ile başlayan ve heyecanımızı bugünlere taşıyan; değerli müşterilerimize, çözüm ortaklarımıza, tedarikçilerimize ve çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. "Sizi tanımak bizim, TURA'yı tanımak sizin kazancınız olacaktır"

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
TURA REKLAM Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss