Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

boğaziçi su tesisatçısı ,petek temizliği ,kombi bakım Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
boğaziçi su tesisatçısı ,petek temizliği ,kombi bakım
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
16.09.2019 Tarihinde Üye Olup 889 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
boğaziçi su tesisatçısı ,petek temizliği ,kombi bakım
Yetkili / Authorized
:
Yakup Aykaç
Telefon / Phone
:
0212 703 16 74
Faks / Fax
:
0212 703 16 74
Sektör / Sector
:
Tesisatçılar
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
bogazicisutesisatcisi@yandex.com
Adres / Address
:
merkez/istanbul
BOĞAZİÇİ TESİSAT ,SU TESİSATÇISI ,PETEK TEMİZLİĞİ Termal kamera ile su kaçağı bulma, Robotla tıkalı gider açma, Petek Temizliği, Kombi bakımı ve Tamir işlemlerinde Profesyonel ekiplerimizle hizmet vermekteyiz. Su Kaçağı Bulma Su kaçağı bulma işlemi artık eskiden olduğu gibi tahmin ve kırma yöntemi ile değil teknolojik açıdan gelişmiş cihazlar ile yapılmaktadır. Kırmadan su kaçağı bulma işlemlerini son teknoloji gelişmiş kameralı cihazlarla yapmaktayız Robotla Tıkalı Gider Açma Gider tıkanıklığı sorunlarına kameralı robot makineler ile profesyonel çözüm sunuyoruz. Gider tıkandı ne yapacağım diye düşünmeyin tıkalı giderleri robot cihazlarla açmak mümkün. Garantili hizmet İlaçlı Petek Temizliği Kalorifer petekleri zaman içerisinde kir, çamur, kireç, gider suları ve çeşitli yabancı maddelerin birikmesi sonucu kirlenir. Petek tıkanıklığı ve kirlenme problemine özellikle eski binalarda rastlanır. Kombi Bakımı ve Tamiri Kombi Bakımı yılda bir kez yapılması gereken bir işlemdir. kombi bakımı yapılmayan kombiler kombi bakımı yapılan kombilere göre daha fazla yakıt tüketir ve buna rağmen daha az ısı verirler kombi bakımı özellikle kış gelmeden yapılması gereken bir işlem olup bu sayede az yakıp çok ısınmak mümkündür. Pimaş Yıkama Pimaş yıkama makinesi, belediyelerden tarafından tercih edilen rögar yıkama makinelerinin daha küçük boyutlu olanıdır. Bizler robotla pimaş açma için ilk olarak kameralı çalışma yapıyor, daha sonra bu etkili makineyle tıkanıklığı gideriyoruz. Pimaş içini yıkama çalışmamızdan sonra gerekli bakımlar yeterli olarak yapılırsa, tıkanmalar yaşanması imkansızlaşır. Buharlı Petek Toz Temizliği Buharlı petek temizliği nasıl yapılır? Buharlı petek temizliği nasıl yapılır sorusunun cevabından önce buharlı petek temizleme nedir neden yapılmalıdır bunlardan bahsetmek istiyoruz. Buharlı petek temizleme neden yapılmalıdır? Buharlı petek temizliği sağlığımız için önem arz eden bir işlemdir özellikle çocuk, yaşlı,astım hastaları ve..

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
boğaziçi su tesisatçısı ,petek temizliği ,kombi bakım Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss