Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

ERAY TUR GLOBAL VİZE İŞLEMLERİ Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
ERAY TUR GLOBAL VİZE İŞLEMLERİ
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
18.10.2019 Tarihinde Üye Olup 464 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
ERAY TUR GLOBAL VİZE İŞLEMLERİ
Yetkili / Authorized
:
eray sarısakaloğlu
Telefon / Phone
:
05320633336
Faks / Fax
:
05320633336
Sektör / Sector
:
Ağaç Ve Orman Ürünleri
Şehir / City
:
Abroad / Yurtdışı
Web
:
E-Posta / E-mail
:
erayturvisacenter@gmail.com
Adres / Address
:
DEĞİRMİÇEM MAHALLESİ 16003 NOLU SOKAK ENDER APARTMANI KAT 1 DAİRE 1 ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP
Vize Başvurusunda Güvenilir Adres Eraytur Global Vize İşlemleri Vize başvurularında olumlu sonuçlar almak ve böylece amacı ne olursa olsun dünyaya açılmak isteyenler için, senelere dayanan tecrübemiz ile Eraytur Gaziantep olarak alanımızda lider olmaya devam ediyoruz. Turizm alanındaki pek çok farklı kurum ve kuruluşla ortaklaşa yürüttüğümüz hizmet ağımızla, hem yurtiçinde hem de yurtdışında güvenilir çalışma şeklimizi ortaya koyuyoruz. Eraytur Global Visa Services Kimdir? Eraytur Gaziantep ailesi olarak hali hazırda tecrübeli ekibimizle, olabilecek en uyumlu, güler yüzlü ve gelişime açık çalışma sistemimizle, başarılarımızı ortaya koymaktayız. Sadece bir vize başvuru merkezi olmanın ötesinde, sektörün liderlerinden olarak yurtiçi ve yurtdışı arası bağlantılarımız ile de kendimize güveniyoruz. Bankacılık, sağlık, ticari faaliyetler, bilim gibi pek çok sektörde senkronize olarak çalışmalarımızı yürüttüğümüz kurumlar sayesinde organizasyon ağımızı gün geçtikçe büyütüyor ve geliştiriyoruz. Sizlere vize başvurularınızda olumlu yanıt alabilmeniz adına tüm tecrübe ve bilgisini ortaya koymaktan çekinmeyen Eraytur Global Vize İşlemleri ekibi olarak tam 18 yıldır hizmetteyiz. Farklı ürün ve hizmetleri size sunmak konusunda her gün kendini yeniliklere açık bir şekilde geliştiren ekibimiz, vize başvurularınız boyunca yanınızda. Merkezimiz çalışma alanları ve hizmetleri hakkında detaylı bilgileri görüşmeler ya da site incelemeleri ile edinebilirsiniz. Ancak süreç boyunca yanınızda olduğumuzu gösteren sayısız hizmetimizden sadece birkaçını ise şu şekilde açıklayabiliriz: • Uçak biletleri ve konaklama için danışmanlık, rezervasyon ve satış • Yurtiçi ve yurtdışı turlar, executive tatil ya da business gezileri, gemi seyahatleri • Yurtiçi ve yurtdışı için transfer ve araç kiralama seçenekleri • Bireysel ve kurumsal başvurulara özel ayrı çözümler • Fuar ve kongre hizmetleri • Yurtdışı dil eğitimleri • Sigorta hizmetleri • Vize danışmanlığı ve vize başvuru süresine dair tüm ek hizmetler Ülkemizin tüm şehirlerindeki vatandaşlarımıza vize için aracılık hizmeti vermekte olup, alanında uzman ekibimiz aracılığıyla sigorta ya da konaklama gibi endişe duyduğunuz tüm ek hizmetlerde de memnuniyetinizi garanti ediyoruz. Bu hizmetlerin detayları hakkında bilgi edinmek için dilediğiniz zaman güler yüzlü ve ilgili hizmetin değişmez adresi olan Eraytur Gaziantep Vize Merkezi ile iletişim bilgileri üzerinden irtibata geçebilmeniz mümkündür. Schengen vizesi almak Almanya vizesi almak ve global vize işlemleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
ERAY TUR GLOBAL VİZE İŞLEMLERİ Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss