Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

Pikap Nakliye Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Anasayfa >> Pikap Nakliye Bilgileri.
Pikap Nakliye
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
26.11.2019 Tarihinde Üye Olup 583 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
Pikap Nakliye
Yetkili / Authorized
:
Fatih YILIK
Telefon / Phone
:
+90 551 012 50 20
Faks / Fax
:
0312012 50 20
Sektör / Sector
:
Nakliyat Lojistik
Şehir / City
:
Adana Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
pikapnakliye@gmail.com
Adres / Address
:
100. Yıl mah. 85379 sk. No:11 Parkvadi Evleri B/Blok kat-7 D:13
Kamyonet ile nakliye ihtiyacınızda her türlü küçük büyük eşyalarınız bir parti iki veya üç partide taşınır. Eşyalarınız taşıma esnasında zarar görmemesi için özel koruma sünger ve pıtpıt ile sarılabilir. Aradığınız hizmet 50nc kamyon ile ekonomik bir taşımacılık ise mümkün olan en uygun fiyatlarımızla hizmet almak için hemen arayın. Adana şehir içi veya yakın il ve ilçelere taşımacılık yapmaktayız. Evden eve komple eşya taşımacılığı yapmıyoruz. Evden eve parça eşya taşıma yada ofisten ofise parça eşya taşımacılık hizmeti için hemen telefondan bilgi ve fiyat alabilirsiniz.. Adana Parça Eşya Taşıma Parça Eşya ile Neler Taşıyıyoruz: Buzdolabı Taşıma Çamaşır Makinesi Bulaşık Makinası Taşıma Koltuk Takımı - Kanepe Yatak Baza - Ranza Mobilya Taşıma Parça Eşya Taşıma Özel Eşya Taşıma Ofis Malzemeleri ve Ofis Mobilyaları Masa Sandalye Küçük Tip Sanayi Makinaları ve Parçaları Taşımacılık hizmetimiz Adana Seyhan Çukurova Yüreğir ve Sarıçam merkez ilçelerindedir. Sadece şehir dışı olarak yakın şehir ve ilçelere parça eşya taşıma yapmaktayız. Uzak şehirlere gidilmemektedir. Parça eşya taşımacılığı hızlı ve ekonomik olduğu için cebinize ve kesenize dosttur. Küçük kamyon komyenet pikap ile eşyalarınızı daha ekonomik ucuz fiyata taşıtarak yüksek maliyetlerden kurtulun.. Şoförlü kamyonet 50nc BMC Transit doblo pikap çağırın ister sadece kamyonet, ister eşya yükleme hizmeti dahil komple hizmet alın. Adana Buzdolabı taşıma, beyaz eşya taşıma - parça mobilya taşıma - masa sandalye ve ofis malzemeleri taşıma hizmeti için hemen arayın. Kamyonet Nakliye Fiyatları Taşıtmak istediğiniz eşyalarınızı nereden nereye taşıtmak istediğinizi telefon açarak ihtiyacınızı söyleyin hemen fiyat alın. Aynı gün yada istediğiniz güne randevu alın eşyalarınız kolayca ve ucuz fiyata ekonomik olarak taşınsın. Nakliye Kamyonet hizmetimiz haftanın 7 günü bulunmaktadır. İster Adana şehir içi kısa mesafe ister adana şehir içi uzak mesafe olsun parça eşya taşımacılığı bizimle çok uygun fiyatlara oldukça ekonomiktir. İster Evden Eve Parça Eşya Taşıma - İster Ofisten Ofise yada Evinizden Yazlığa - Yazlıktan Eve - Öğrenci evi için eşya taşıma için mümkün olan en uygun ucuz fiyatlar veriyoruz. Sadece yük ve eşya taşınır bunların dışında hayvan taşımacılığı hizmeti vermemekteyiz. Müzik aletleri içinde bateri ve piyano taşımacılığı yapıyoruz. Detaylı bilgi ve randevu için bize ulaşın... Adana Eşya Nakliyat, Adana Nakliye Kamyonu, Adana Parça Eşya Nakliyat, Adana Parça Nakliye Fiyatları, Evde Eve Parça Eşya Taşıma Adana, Kiralık Kamyonet Adana, Adana Asansörlü Nakliye

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
Pikap Nakliye Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss