Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

Etimesgut Oto Kiralama Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Etimesgut Oto Kiralama
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
27.01.2020 Tarihinde Üye Olup 487 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
Etimesgut Oto Kiralama
Yetkili / Authorized
:
ahmet uslucan
Telefon / Phone
:
03122800031
Faks / Fax
:
03122800031
Sektör / Sector
:
Otomotiv Sanayi
Şehir / City
:
Ankara Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
info@etimesgutotokiralama.net
Adres / Address
:
Atatürk mahallesi vatan caddesi no 3/8 etimegut
Araç kiralama diyince akla ilk gelen marka etimesgut araç kiralama firmasıdır. Ankaranın etimesgut ilçesinden birden fazla araç ve oto kiralama firması bulunmaktadır.Bu devirde güvenilir ve düzgün firma bulmak oldukça zordur. Etimesgut Kiralama – Etimesgut Araba Kiralama Kurumsal firma olarak hizmet veren etimesgut araç kiralama firması bu bağlamda tüm sorularınıza cevap oluyor google benim işletmem üzerindeki yorum, oy sayısı ile gerçek ve tüzel kişilerin yapmış oldukları olumlu ve olumsuz yorumlara hemen ulaşabilirsiniz. Etimesgut Rent A Car Kaliteyi kendisine vizyon edinmiş bir firma olarak hareket eden etimesgut araç kiralama en yeni ve en lüks marka model araçları ile kesintisiz hizmete devam etmektedir. Etimesgut Filo Kiralama – Etimesgut Kiralama Güncel araç filomuz ile ankaranın etimesgut ilçesinde eryaman semtinde ofislerimiz ve güler yüzlü çalışanlarımız ile 7 gün 24 saat altay mahallesi orhan bey caddesi galeria avm no 3/15’de hizmet vermeye siz değerli müşterilerimizin beklentilerini karşılamaya hazırız. Etimesgut Araba Kiralama – Etimesgut Rent Etimesgut Araç Kiralama – Etimesgut ilçemiz hakkında kısa bir bilgi paylaşımında bulunacak olursak ; Etimesgut Kiralama – Etimesgut Rent A Car – Etimesgut Araç Kiralama Etimesgut ilçesinin kurulduğu alanın ilk çağlardan önce Hitit daha sonra da Frig uygarlıklarının toprakları içinde yer alındığı bilimsel bir gerçektir. Tarihçi Afif Erzen İlkçağda Ankara adlı eserinde, Ahi Mesud adlı yerde bulunan aslanların Frigya Aslanı olduğunu yazmakta ve ilk çağda bu yörenin adının Amaksis olduğunu belirtmektedir. Haritacı Kiepert de çizdiği haritalarda, Etimesgut ilçesinin bulunduğu bölgeyi Amaksiz olarak anar. Osmanlı haritalarında bu isim Amaksus ve Akmasus olarak geçmiştir. Etimesgut Araç Kiralama – Etimesgut Oto Kiralama Etimesgut yöresi, Cumhuriyetin ilanından sonra Batı Trakya’dan gelen göçmen Türkler için 1924–1925 yıllarında Atatürk’ün emri ile 50 haneli bir köy olarak kurulmuştur. 1928 yılında iskana açılarak belde olarak yeniden yapılandırılmıştır. Etimesgut araç kiralama Ata’nın Etimesgut yöresine özel bir ilgisi vardı. Buraya haftada birkaç kez gelip at gezintileri yapar, halkla yıllık mahsuller hakkında konuşur hatta tarlalara kadar gidip çiftçilerden bilgi alırdı. Bölgede, Atatürk zamanında yaptırılan Sağlık Merkezi Etimesgut Araç Kiralama – Etimesgut Filo Kiralama Etimesgut, kendisine bağlı 18 köy ile 1968 yılına kadar belde olarak kalmış, aynı yıl mahalle olarak yeniden kurulmuştur. 20 Mayıs 1990 gün ve 20523 sayılı Resmi Gazetede de yayınlanan 3644 sayılı kanunla ilçe statüsü kazanmış, hemen ardından da 19 Ağustos 1990 tarihinde yapılan belediye başkanlığı seçimi ile Belediye teşkilatı kurulmuştur. İlçe 28 mahalleden oluşmaktadır.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
Etimesgut Oto Kiralama Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
1
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
176
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss