Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

CKL TAŞIMACILIK Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
CKL TAŞIMACILIK
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
24.10.2021 Tarihinde Üye Olup 265 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
CKL TAŞIMACILIK
Yetkili / Authorized
:
Ümit CEYHAN
Telefon / Phone
:
05412138939
Faks / Fax
:
05412138939
Sektör / Sector
:
Evden Eve Nakliyat
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
ckltasima@mail.com.tr
Adres / Address
:
MEVLANA MAH. SULTAN SELİM CAD. SERINYUVA APT NO: 7, İÇ KAPI NO: 20 ESENYURT/ İSTANBUL
Güvenli ve Ekonomik Nakliye Hizmetleri Eşya taşımacılığı için uzman ve ekonomik çözümler için CKL Taşımacılık önemli avantajlar sunuyor. Nakliye hizmeti almak için her zaman tercih edebileceğiniz özel hizmetler ile eşya taşımak zor olmaktan çıkıyor ve kolay hale geliyor. Eşya taşımak çoğu zaman zor olmasına karşılık, sunulan profesyonel nakliye hizmetleri sayesinde eşya sahipleri bu süreci çok kolay şekilde atlatabiliyorlar. Uzman ve Yüksek Kalite Hizmet Anlayışı Nakliye firmaları arasında üstün kalitesi ile öne çıkan firmamız tarafından sunulan tüm nakliye hizmetlerinde yüksek kalite standartları korunmaktadır. Hem ev hem de işyerleri için pratik ve hızlı eşya taşımacılığı sunan ekibimiz ile birlikte eşyalar kolayca yeni adreslerine ulaşabiliyorlar. Nakliyeyi sadece bir noktadan bir noktaya eşya taşımak olarak görmeyen hizmet anlayışımız ile her zaman güvenli ve uygun fiyatlar ile çözümler bulabilirsiniz. Günümüz teknolojik imkânları ve deneyimli ekip tarafından sunulan hizmetler; • Evden eve nakliyat • Ofis taşımacılığı, • Şehir dışı nakliyat, • Parça eşya taşımacılığı, • Depo taşımacılığı • İstanbul şehir içi nakliye Şeklinde tüm eşya taşımacılığına yönelik olarak geliştirilen hizmetleri içeriyor. İhtiyacı En İyi Karşılayacak Hizmetler Eşya taşımacılığı için en uygun çözümleri sunan firmamız eşya taşımacılığının her alanında kolaylık sağlıyor. Evden eve nakliyat hizmeti eşyaların eski adresinden yeni adreslerine hızlı, güvenli ve günümüz çözümlerine uygun şekilde yapılıyor. Bu sayede yeni eve taşınmak, eşya sahipleri için bir sorun olmaktan çıkıyor. Eşya sahipleri sürecin hiçbir kimse müdahil olmayarak stresli geçebilecek bu dönemi rahat bir şekilde geride bırakıyorlar. Ofis eşyaları özellikle değerli oldukları için çok daha özenli koruma sağlanarak hiçbir eşyanın zarar görmeden yeni adresine taşınması da ofis taşımacılığı ile mümkün oluyor. Yüksek katlarda olan ofisler için de asansörlü taşımacılık hizmeti gibi günümüz teknolojik imkânlarını en iyi yansıtan hizmetler sağlanıyor. Öğrenciler ve yaşlılar başta olmak üzere az eşyası olanların eşyalarının belirlenen noktaya taşınması da parça eşya taşıma hizmeti ile olanaklı hale geliyor. Daha kapsamlı eşyaların olduğu depo gibi alanlar için de depo taşımacılığı hizmetleri önemli çözümler sağlıyor. CKL Taşımacılık şehir içi ve şehir dışı nakliye hizmetlerinde eşyaların güvenli, sigortalı, hızlı ve pratik yöntemler ile yeni adreslerine ulaşmalarını sağlıyor. Uygun nakliye fiyatları sayesinde de müşterilere ekonomik çözümler sağlıyor. http://www.ckltasimacilik.com/

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
CKL TAŞIMACILIK Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss