Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

Detay Halı Yıkama Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Detay Halı Yıkama
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
19.03.2022 Tarihinde Üye Olup 243 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
Detay Halı Yıkama
Yetkili / Authorized
:
Sönmez Bey
Telefon / Phone
:
03124261606
Faks / Fax
:
03124261606
Sektör / Sector
:
Temizlik Bakım İlaçlama
Şehir / City
:
Ankara Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
detay@detaytemizlik.com.tr
Adres / Address
:
Birlik Mah. 497 Cad. No:13
Detay Halı Yıkama firması Çankaya, Yenimahalle ve Keçiören bölgeleri yoğunlukta olmak üzere tüm Ankara ilçelerinde 25.000+ kayıtlı halı yıkama & temizlik müşterisi ve 20 yıllık geçmişi bulunan Ankara'nın en büyük temizlik ve halı yıkama şirketidir. Detay Temizlik & Halı Yıkama Firması Ankara da 25.000+ kayıtlı müşteri ile hizmet vermektedir, 20 yılı aşkın sürede çok fazla devlet kurumu, özel sektör şirketleri ile temizlik anlaşması yapmıştır, Çalıştığımız kurumlardan bazıları; Türkiye'nin en büyük bankalarından olan Türkiye İş Bankası temizlik işleri Gayrimenkul danışmanlığı konusunda büyük çalışmalar yapan Turyap Gayrimenkul temizlik işleri TSK Hava Kuvvetleri Komutanlığı temizlik işleri anlaşması SIEMENS Ankara detaylı temizlik, ofis ve işyeri temizliği işleri Havacılık sektörünün genişlemesini ve gelişmesine sürekli katkı sağlayan Türk Hava Kurumu detaylı temizleme işleri Dünyanın birçok ülkesinde hastaların başkalaşan ve değişen ihtiyaçlarına çözümler bulan ve uygulayan merkezi İsviçre 'de uluslararası bir sağlık firması olan Novarits ile temizlik işlemleri Türkiye’nin sıcak müziği Radyo Capital ile yerinde detaylı temizlik anlaşması SSK ile temizlik şirketi çalışması anlaşması ve detaylı temizlik T.C. MEB Anaokulu olarak faaliyet yürüten Şaziye Tekışık Koleji ile detaylı hijyenik temizlik Du Pont Türkiye ile çeşitli temizlik işleri Ülke Güvenliği ve Siber Güvenlik Teknolojileri konusunda çözümler üreten Havelsan kurumuyla çeşitli temizlik çalışmaları Ankara Sıhhiye’de bulunan Sıhhiye Ordu Evi ile temizlik anlaşması Ankara’da üreten ve toplumla etkileşen fertler yetişmek için eğitim ve sosyal faaliyetleri için 6 Nokta körler derneği ile temizlik çalışması. Eczacıbaşı ile işyerleri ve çalışma ofisleri için temizlik işleri anlaşması Gazprom Türkiye ile detaylı temizleme çalışmaları, depo ve işyeri ve ofislerin temizliği Hotel Midi ile detaylı oda temizliği ve otel temizliği anlaşması Amerikan Chicago merkezli coğrafi bilgi sistemi verisi sağlayıcısı Navteq ile temizlik işleri anlaşması Türkiye yol iş sendikası ile temizlik anlaşmaları Mehmet Emin Resulzade Anadolu Listesi ile temizlik çalışmalarımız Tepe İnşaat ile detaylı temizlik Ömerler Hammadde firması ile detaylı temizlik çalışması KTR AŞ şirketi ile detaylı temizlik hizmeti anlaşması Global haber firması Associated Press ile detaylı temizlik anlaşması Gibi Ankara’da birçok kurum, kuruluş, şirket ve devlet kurumu ile temizlik anlaşmaları ve çalışmaları yapmaktayız, bu sürede birçok detaylı temizlik, halı yıkama, ofis temizliği, depo temizliği, ambar temizliği, bina temizliği, oda temizliği, büro temizliği, makam odası temizliği gibi çok fazla temizlik hizmeti gerçekleştirdik.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
Detay Halı Yıkama Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss