Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

SEMA AJANS Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Anasayfa >> SEMA AJANS Bilgileri.
SEMA AJANS
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
07.11.2013 Tarihinde Üye Olup 2068 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
SEMA AJANS
Yetkili / Authorized
:
SEMA PEKUZ
Telefon / Phone
:
0322 352 02 33
Faks / Fax
:
0322 352 02 33
Sektör / Sector
:
Reklam Tanıtım İlan
Şehir / City
:
Adana Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
adanaajanssema@hotmail.com
Adres / Address
:
KARASOKU MAH.KIZILAY CAD.ULUSCUTÜRK İŞH.KAT:1 NO:107 SEYHAN ADANA
ADANA SEMA AJANS HİZMETLERİ Stratejik Kavram Oluşturma ve Rapor Hazırlama , Reklam ve Tanıtım Danışmanlık Hizmetleri , Amblem ve Logotype Çalışması Kurum / Marka Adı çalışması , Kurumsal Kimlik / Marka Kimliğ Çalışmaları , Faaliyet Raporu / Kurum Tanıtım Kitabı , Kampanya Tasarım / Uygulama Proje Danışmanlığı ve Konsept Geliştirme Ansiklopedi , Kitap , Dergi , Kapağı Tasarım Broşür / Katalog ve Insert Tasarım ve Uyg. Dergi İlanı (Advertorial Dahil) Tasarımı , Dergi , Gazete , Bülten Tasarımı , Basın Bülteni , vb metin yazımı , Basın Dosyası Yazımı ve Tasarımı , Basın İlanı (Advertorial Dahil) Tasarımı , Billboard , Otobüs Durağı ve Diğer Outdoor Tasarım ve Uygulamaları , Doğrudan Postalama Tasarım ve Uyg. Stand Tasarımı , Ajanda , Takvim Tasarımı , Afiş , Poster , Dönkart (P.O.P) Tasarımı , Cepli Dosya , Zarf Tasarımı , Değerli Kağıt , Diploma , Sertifika vb. Tebrik Kartı , Davetiye Tasarımı , Müşteri Adına Sunum Hazırlığı , Promosyon Fikri ve Tasarımı Web Sitesi Tasarımı ve Satışı , Araç Üstü Grafik Tasarım ve Uygulama , Uyarı Tabelası , Poster Pano , Bez Afiş , El İlanı / Föy / Etiket / Sticker / Cd ve Kaset Kapağı , Tasarım ve Uygulaması , Fuar Panosu / Stand Tasarımı , Xerox Dijital Baskı (32x48cm.) İç / Dış Mekan Dijital Baskı , Araç , Bina vb. Kaplama , Uygulama , Interactive CD / DVD / MiniDV , Bilgisayarlı Tanıtım , Demo Uygulamarı , Komple Prodüksiyon Kurulumu Radyo Spotu ve Cingıl Sözü , Slogan , Kurumsal Tanıtım Filmi Senaryosu Multimedya / Sunum Ana Fikri , Tv & Radyo Reklamları , Sinema Filmi , Dizi Film , Film , Televizyon , Video , İlan , Reklâm Filminin ve Televizyon Programlarının Çekilmesi , Kaydedilmesi , Çoğaltılması , Satılması , Alınması , İthal ve İhraç Edilmesi , Dağıtılması , Pazarlanması , Kiralanması; TV Dizisi , Çekimi , Kaydı , VCD , DVD Kaydı , Radyo ve Televizyon , Prodüksiyon Hizmetleri ile İştigal Edilmesi , Yazılı ve Görsel Basın Kuruluşlarına Her Türlü İlan ve Reklam Filminin Çekilmesi , İlan ve Reklamların Hazırlanması , Prodüksiyon Hizmeti Verilmesi; Yurt İçinde , Yurt Dışında Haberlerin Toplanması Değerlendirilmesi , Yorumlanması , Kamuoyu Anketleri Düzenlenmesi , Bunların Basına , Radyo-Televizyon Kuruluşlarına ve Diğer Haber Ajanslarına Ulaştırılması , Kamuoyuna Sunulması; Her Türlü İlancılık ve Reklâmcılık İşleri ile İştigal Edilmesi; ayrıca yukarıda yazılı konularda faaliyet gösteren şirketlere iştirak edilmesi , bu konuda kurulacak şirketlerle kurucu ortak olarak iştirak edilmesi , bu tür şirketlerin satın alınması ya da satılması konusunda hizmet vermektedir. Sizinle çalışmak bize kıvanç verir.Erol İşyapar

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
SEMA AJANS Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss