Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

HC PALET A.Ş. Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Anasayfa >> HC PALET A.Ş. Bilgileri.
HC PALET A.Ş.
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
20.10.2017 Tarihinde Üye Olup 1736 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
HC PALET A.Ş.
Yetkili / Authorized
:
Bekir Höcü
Telefon / Phone
:
(0312) 503 1841
Faks / Fax
:
0553 077 7757
Sektör / Sector
:
Ağaç Ve Orman Ürünleri
Şehir / City
:
Ankara Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
hcpalet@gmail.com
Adres / Address
:
Anadolu OSB Mahallesi 13. Cadde No:13 Malıköy - Sincan / Ankara
Fabrikaların, üretim tesislerinin ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunan, sevkiyat kalitesini artıran ve kendini sürekli olarak geliştiren HC PALET A.Ş girişimci , yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyoner ruhuyla 2015 yılında kurulmuştur. Ahşap Ambalaj Üretiminde ISPM 15 yetki sertifikasını alarak ürünlerini 125 Ülkeye Sorunsuz Olarak sevk etmenin mutluluğunu yaşamaktadır. Ahşap Ambalaj sektöründe başladığı faaliyetlerine; kısa sürede lojistik, nakliye, Mobilya kereste üretim alanlarını da ekleyerek bir Şirketler Grubu haline gelmiştir, HC PALET A.Ş , geçen yıllar içerisinde yurt içinde ve yurt dışında Ahşap Ambalaj Üretimi, Yerinde Paketleme Hizmetiyle birçok farklı projenin güvenle ve titizlikle sevkine imza atmıştır. Kısa sürede gerçekleşen bu hızlı büyüme, zamanla istikrara dönüşmüş ve HC PALET A.Ş, Ahşap Ambalaj sektörünün saygın ve güvenilir kuruluşları arasındaki yerini almıştır. Şirketimiz, bugün 20 yi aşkın teknik ve idari kadrosuyla yaklaşık 60 kişiye istihdam olanağı sağlarken, her geçen gün büyüyen sermayesi, makine parkı ve taşımacılık filosu ile ülke ekonomisine büyük katkıda bulunmaktadır. HC PALET A.Ş, insan odaklı sorumluluk duygusu, risk alabilen girişimci ve dinamik yapısıyla en büyük yatırımlarını UKRAYNA da yapmış, gösterdiği üstün başarılarla dünyanın dört bir tarafından gelen dev kuruluşların arasından sıyrılarak üst sıralara yerleşmeyi başarmıştır. UKRAYNA HC PALET A.Ş nin global bir şirket olma yolunda attığı en önemli adımdır. HC PALET A.Ş, kurumsal yapılanmasını uzman iş gücüyle daha da sağlamlaştırarak, modern yönetim anlayışının sunduğu imkanlardan faydalanıp, ülke ekonomisine de katkıda bulunarak büyümeyi hedeflemektedir. HC PALET A.Ş, uluslararası arenada kanıtlanmış ahşap üretim deneyimi, uzman kadrosu ve takım çalışmasıyla gerçekleştirdiği proje yönetimi, kaliteli malzemeyi dünyanın her yerinden, zamanında ve uygun maliyetle satın alma hedefi ve teklif hazırlanmasından malzeme tedarikine kadar her türlü faaliyette kullandığı teknolojik olanaklarıyla yüksek hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
HC PALET A.Ş. Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
5
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
2843
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss