Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

ÜLKEM ELEKTRONİK Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
ÜLKEM ELEKTRONİK
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
01.03.2018 Tarihinde Üye Olup 1205 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
ÜLKEM ELEKTRONİK
Yetkili / Authorized
:
HİCRET GÜNDOĞAN
Telefon / Phone
:
05435951826
Faks / Fax
:
03704120009
Sektör / Sector
:
Elektrik Elektronik
Şehir / City
:
Karabük Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
ulkemelektronik788@gmail.com
Adres / Address
:
Kemal Güneş Mahallesi Hürriyet caddesi Beyaz Saray İşhanı ÜLKEM ELEKTRONİK
Bugün sizlere iPhone 4’ün ekran onarımından bahsedeceğim; İphone 4’ün ekranını sizlere bahsedecek olursak; İphone ‘un ekranı telefon üzerinde yaptığımız işlemlerin görüntü yoluyla telefonun ekranına aktarmasıdır telefonu dikkatsiz kullanımın nedeniyle başımıza gelen ekran kırılmasını sizlere kısaca anlatacağım. İphone 4 ekran sökümü ilk olarak müesesimizin teknik bilgiler üst düzeyde olup teknik destek konsunda tam donanımlılardır öncelikle cihazın onarımına başlanmadan önce teknik destek çalışanlarımız cihazın bozuk olan dışında çalışmayan arızalı olan diğer parçaları tespit edip sizlere bilgilendirmekteyiz ve siz değerli müşterilerimiz onay verdiğiniz zaman cihazınızın onarıma başlanmaktadır. Öncelikle cihaz kapatılıp işleme başlanmaktadır ve sırasıyla şarj soketinin yanlarında buluna iki adet vida sökümü ile cihazınızın arka kapağı çıkartılıp batarya soketinin yanlarında bulunan vidaları söktükten sonra batarya yerinden çıkartılır şarj soketi filminin yanlarında bulunan iki adet vidaları söküp şarj soketi filmi soketinden çıkartılır ve sırasıyla ana kart üzerinde bulunan vidalar sökülmeye başlarınır. Anakart üzerindeki vidaların sökümü bittiğinde anakart yerinden çıkartılır sıra hopörlörünü çıkartmaya gelir ve hopörlerin yanlarında bulunan vidaların sökömü yapılıp hoparlör yerinden alınmaktadır ve cihazın arka kısmında sağ üst köşede bulunan titreşim motoruda vidaları sökülüp çıkartılır ve cihaz üzerinde pil,şarj soketi filmi,anakart,hoparlör ve titreşim motoru yerinden çıkartıldıktan sonra arka kısmın dört köşesinde ve yanlarında bulunan ekranı bağlı tutan vidalar alınır ve telefonun ekranı düz bir kasa kapak ayırıcı ile üst kısmından ekran alınır ve yeni takılacak olan ekran yerine takılır sırasıyla yaptığımız işlemleri sondan başlayarak vidalar yerlerine takılır sonrasında titreşim motoru, hoparlör, anakart ve pil yerlerini takılır ve arka kapak yerine takıldıktan sonra vidalar yuvalarına yerleştirilir ve cihazınız teknik destek çalışanlarımız tarafından telefonunuz deneme sürecine alınır ve telefonunuz en kısa sürede test edilip onay verildikten sonra siz değerli müşterilerimize ulaştırılmak üzere sizlere teslim edilir. KARABÜK İPHONE SERVİSİ, SAMSUNG KARABÜK ÖZEL SERVİSİ

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
ÜLKEM ELEKTRONİK Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss