Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

Mor Yapım Prodüksiyon ,Reklam Ve Tanıtım Filmleri Ajansı Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Mor Yapım Prodüksiyon ,Reklam Ve Tanıtım Filmleri Ajansı
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
11.08.2018 Tarihinde Üye Olup 752 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
Mor Yapım Prodüksiyon ,Reklam Ve Tanıtım Filmleri Ajansı
Yetkili / Authorized
:
Ü.Talha BAŞARAN
Telefon / Phone
:
02164052929
Faks / Fax
:
02164052929
Sektör / Sector
:
Reklam Tanıtım İlan
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
info@moryapim.com
Adres / Address
:
DUMANKAYA İKON PLAZA ERCÜMENT BATANAY SK.A2 BLOK 45
Bir Hint atasözü der ki: “İşler iyi giderken reklam yapmak faydalıdır, ama işler kötü giderken ise zaruridir. Biz de Mor Yapım olarak sizler için hayatın her anında etkili dokunuşlarımızla dikkatleri üzerinizde toplamak için yıllardır emek vermekteyiz. Bazen bir reklam filmi çekimleri, bazen bir firma tanıtım filmi çekimleri, bazen çizginin gücünü kullanarak 2D veya 3D animasyon bazen de hayata daha farklı bir perspektiften bakabilme adına drone ile hava çekimleri.. Ortak nokta: “Sizi anlatmak”. “Bana mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin?” derken şair aslında sizin için yapabileceklerimizi özetlemektedir. Mor Yapım gücünü bünyesinde barındırdığı sanatsal birikiminden almaktadır. Örneğin bir masaüstü reklam veya bir kamuspotu ancak kreatif bir ekip ve motion grafik & infografik uzmanları tarafından başarıya ulaşır. Diğer yandan, seçkin görüntü yönetmenlerimizin oluşturduğu sosyal medya videoları viral reklamlara dönüşebilmektedir mutfağımızda. Ürün tarif videolarını çeken kameraman ile bir belgesel filmi veya bir lansman, bir konferans, bir fuar çekimleri yapan sahadaki ekip arkadaşlarımız bunu sadece 360 derece ajans hizmetleri vermiş olmak için değil, Epictetos’un da belirttiği gibi “Güneş, ışık ve sıcağından yarar sağlamak için kendinden istenilmesini beklemez. Sen de güneş gibi ol, beklenilen iyiliği senden istenilmeden yap.” prensibiyle hareket ederek gerçekleştirmektedirler. Bir İstanbul Reklam Ajansı olmamıza rağmen, Türkiye’nin en kreatif reklam ajanslarından biri olma yolunda hızla ilerleyen ajansımız, Nestle, Ülker, Tamek, Ender/Ankara Çikolata, Dimes, Kırlangıç, Arko, P&G, Vitra, HSBC, Uğur Derin Dondurucu, gibi firmalara prodüksiyon hizmetleri, post-prodüksiyon hizmetleri, kurgu-montaj ve seslendirme hizmetleri ve profesyonel fotoğraf çekimleri hizmetleri, sosyal medya etkinlik , kampanya yönetimi ve takibi çalışmaları yapmış bulunmaktadır. Diğer yandan bütün bu hizmetleri tamamlayıcı mahiyette TV/Radyo ve dijital medya planlama ve medya satın alma yapıyor olmamız bizim, en başarılı ajanslar listesinde üst sıralardaki yerimizi pekiştirmektedir. Son olarak; Eğer bir projeyi sadece bedeninizle yapıyorsanız bunun adı İş’tir. Eğer bu projeyi bedenle ve akıl ile yapıyorsanız bunun adı Zanaat’tır. Yine bu projeyi hem bedeninizle, hem aklınızla, hem de kalbinizle yapıyorsanız bunun adı Sanat’tır. Sanat ise Mor Yapım’dır.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
Mor Yapım Prodüksiyon ,Reklam Ve Tanıtım Filmleri Ajansı Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss