Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

Tale Dil Okulu Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Anasayfa >> Tale Dil Okulu Bilgileri.
Tale Dil Okulu
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
07.09.2018 Tarihinde Üye Olup 772 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
Tale Dil Okulu
Yetkili / Authorized
:
Ömer KÖPRÜLÜ
Telefon / Phone
:
0216 650 77 76
Faks / Fax
:
0(216) 650 77 76
Sektör / Sector
:
Eğitim Danışmanlık Ve Değerlendirme
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
taledilokulu@gmail.com
Adres / Address
:
Libadiye Caddesi, Bulgurlu Mahallesi, Ünlü Sokak No:5 Kat:1 Üsküdar/İstanbul
Biz Kimiz Tale Dil Okulu olarak öncellikle eğitimini verdiğimiz dillerin İngilizce ve Arapça olmasının sebebi bu dillerin batı ve doğu dilleri olmasıdır. Bu iki dil vasıtasıyla hemen hemen dünyanın her yerinde insanlarla diyaloğa girebiliriz. Özellikle son dönemlerde Türkiye’nin Doğu ülkeleri ile olan ticaret hacminde meydana gelen büyük artış Arapça ‘ya olan talebi artırmıştır. Çünkü Arapça size iş hayatında çok büyük bir ayrıcalık katmaktadır. Birçok şirket Arapça bilen çalışan aramakta, bunun için Tale Dil Okulundan destek almaktadır. Aynı zamanda Ürdün, Dubai, Katar gibi turistik ülkelere gidip seyahatinizi sorunsuz bir şekilde sürdürmek için Arapça büyük bir avantajdır. En az Arapça kadar önemli olan ve dünya dili olarak kabul edilen bir diğer dil olan İngilizce artık avantajdan ziyade zorunluluk haline gelmiştir. Firmaların geneli çalışanını seçerken İngilizceyi zorunlu kılmaktadır. Dünyanın birçok yerinde İngilizce bilerek sorunlarınızı çözebilir, iş hayatınızı geliştirebilirsiniz. Üniversitelerimizin çoğunda eğitim dili İngilizce kabul edilmektedir, bu üniversitelerde iyi bir eğitim görmek ve iyi bir lisans üstü eğitim almak isteyen kişilerin İngilizce eğitimlerini verimli şekilde tamamlamaları gerekmektedir. Tale Dil Okulu olarak bireyin iş imkanlarını en iyi şekilde değerlendirmek ve kültür altyapısını geliştirmek için öğrencelerimize İngilizce Arapça eğitimi vermekteyiz. Eğitim Biçimimiz Öğrenmek istediğiniz dili öğrenmeni en verimli yöntemi, eğitimlerinizi bu dili anadili olan eğitmenlerden almaktır. Tale Dil Okulu olarak yurt dışından birçok üniversite ile birlikte çalışmaktayız. Eğitmen kadromuzu bu üniversitelerin onayından geçen yabancı eğitmenlerden oluşturmaktayız bu eğitmenlerin anadili öğrettikleri dildir. Eğitmenler ayrıca Tale Dil Okulu İngilizce ve Arapça Koordinatörlerinin belli denetimlerinden geçerek siz değerli öğrencilerimizle buluşmaktadır. Eğitmenler kadar önemli bir diğer şey ise kullandığımız kaynaklardır. Kullandığımız kaynaklarımızın en temel özellikleri öğrencilerimizin anlayabileceği, kolay bir şekilde kavrayabileceği ve istenen seviyeye ulaşmakta en pratik çözümü sunabilecek olmalarıdır. Yalnızca bir kaynağa bağlı kalmadan birçok kaynaktan yardım alarak eğitimlerimizi sürdürmekteyiz. Modern eğitim araç ve gereçleri ile donatılmış sınıflarımızda alanlarında uzman native hocalar ile birlikte, güncel, birçok eğitim statüsünden yüksek puanlar alan kaynaklarımız yardımıyla eğitimlerimizi sürdürmekteyiz. 15 yıllık eğitim danışmanlığı geçmişimizde gerek birçok öğrencilerimizin taleplerine gerekse firmalarımızın ihtiyaçlarına en kolay ve pratik cevabı verdik ve vermeye devam etmekteyiz. Amacımız Türkiye’de ki İngilizce ve Arapça bilme oranını ileri seviyelere taşımaktır.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
Tale Dil Okulu Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss