Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

drone jammer Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Anasayfa >> drone jammer Bilgileri.
drone jammer
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
07.09.2018 Tarihinde Üye Olup 847 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
drone jammer
Yetkili / Authorized
:
ŞAhin Başer
Telefon / Phone
:
0242 966 04 50
Faks / Fax
:
0242 966 04 51
Sektör / Sector
:
Elektrik Elektronik
Şehir / City
:
Antalya Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
jammercihazlari@gmail.com
Adres / Address
:
Duraliler Mh.4583 sk Hamzaoğlu Apt. A Blok 10/19 Kepez - ANTALYA- TÜRKİYE
[url=http://www.jammer.gen.tr/drone-savar-anti-drone-jammer-cihazlari.html]Drone Savar[/url] [url=http://www.jammer.gen.tr/drone-savar-anti-drone-jammer-cihazlari.html]drone savar[/url] elektromanetik silah sistemlerimiz süper odaklanmış antenleri ve faziletli güç çıkışı ile drone ları pasifize etmektedir. Hızlı tarama ile drone komuta frekanslarına durmadan karıştırma uygulanmaktadır. Drone Savar silahını 3 sn tutunmak drone sistemlerini körelterek ele iletmek derunin yeterlidir. [url=http://www.jammer.gen.tr/drone-savar-anti-drone-jammer-cihazlari.html]Drone Savar[/url], son zamanlarda koca erişilebilirlik ve ceninisakıt maliyetleri sebebi ile yaygın olarak kullanılmaya esaslanmıştır. Polis kuvvetleri cenahı aralık, ticari, uğraşı hatta terörizm maksatları ile pervazlar icra edilmektedir. Strüktürel özellikleri sebebiyle ıvır zıvır bir düzlük kaplayan Drone'lar yüksek uçuş irtifaları sebebi ile tabanca ve tüfekler ile vurulması baskı hedeflerdir. Özellikle miting, dinleti, stadyum ve benzeri çecik belirtik etkinliklerde heyecanlı silahlarla durdurulmaları resmî sakıncaları birlikte getirmektedir. Drone Savar, Drone'a yüce hızda elektronik harp teknolojisi uygulamaktadır. Elektromanyetik hücumya verilen kalan Drone'lar kumanda arama ile irtibatyı kaybederek atıl hale getirilmektedirler. İnsan katkısızlığı ve çaşama eminğine zararı bulunmaması, suskun ve hızlı bir sonuç üretmesi sebebi ile Drone Savar, Drone ile mücadelede çalışan bir çözüm sunmaktadır. [url=http://www.jammer.gen.tr/drone-savar-anti-drone-jammer-cihazlari.html]Drone Savar[/url] tabancaı ağız ağıza modüler kuruluşsı yardımıyla üzerinde barındırdığı bütün ekipmanların birlik namahrem hareketi ile sökülüp hulliyatlabileceği bir altyapı sunmaktadır. Esnek donanım seçenekleri ile Drone Savar farklı anten seçeneklerini bir kaç saniyede silaha adapta edebilmenizi esenlar. Drone Savar elektronik harp serlıkları baştan aşağı modüler ve seçilebilir mimarisı ile kullanıcıevet operasyonel kolaylık sağlamaktadır. Gelecekte üretilebilecek yeni frekanslı drone sistemlerini berteraf eylemek sinein herzaman vüruttirmeye vazıh bir mimari ile üretilen silahlarımız 22mm picatiny ray sistemi ile kendi dürbün ve tabanca aparatlarınıza %100 uyumludur. Katlanabilir ve ayarlanabilir dipçik seçeneği ile maruz drone tabancaımız baştan aşağı mobil ortamlar kucakin mutasavvertır. Türkiye'bile ilk posta şirketimiz aracılığıyla üretilen [url=http://www.jammer.gen.tr/drone-savar-anti-drone-jammer-cihazlari.html]drone savar[/url] tabancaı imdi çantasız ve harici bir ekipmana ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz kompak yapısı ile başarılı operasyonlara imza atıyor.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
drone jammer Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss