Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

MNG Turizm Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Anasayfa >> MNG Turizm Bilgileri.
MNG Turizm
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
30.07.2019 Tarihinde Üye Olup 553 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
MNG Turizm
Yetkili / Authorized
:
MNG Turizm
Telefon / Phone
:
4442000
Faks / Fax
:
0850 811 2000
Sektör / Sector
:
Turizm Acenteleri Ve Turlar
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
info@mngturizm.com
Adres / Address
:
Ayazağa Ticaret Merkezi, Maslak Mahallesi Sümer Sokak, No:3 Kat:6 Maslak
MNG HOLDİNG bünyesinde 1999 yılında kurulmuş olan MNG Turizm, tur operatörü olarak faaliyet gösteren A Grubu seyahat acentesidir. Ayrıca IATA (Uluslararası Havayolları Taşıyıcılar Birliği) üyesidir. 444 2000 no'lu rezervasyon merkezi ve tümü en ileri teknolojiyle donatılmış İstanbul Maslak ve Şaşkınbakkal-Bağdat Caddesi satış ofislerimiz, yetkili satış acentelerimiz ve alt yapı olarak çok esnek bir tasarımın kullanıldığı MNG Turizm web sitesi ile kullanıcılarına online rezervasyon olanağı sunarak, Türkiye'nin dört bir yanına ulaşmaktadır. MNG Turizm, yurtiçi tatil programları, yurtdışı paket turlar, Kıbrıs gezileri, kültür turları, cruise (gemi) turları , yurtiçi ve yurtdışı uçak biletleri, şehir otelleri, ulaşım, eğlence organizasyonları, incentive toplantı grupları, bayi teşvik gezileri ile hizmet vermektedir. MNG Turizm’in bünyesinde yer alan mngbilet.com, Türk Hava Yolları online bilet sistemi, Pegasus Havayolları, Atlas Global, Onur Air, Sun Express, Anadolu jet ve yabancı tüm havayollarının kullandığı bilgisayar sistemleri (Galileo ve Troya) ile kusursuz organize edilmiş bilet departmanımız, sorunsuz yolculuklar için size hizmet vermekten mutluluk duyacaktır. Müşteri profilini yakından tanıyan satış kadromuz; tercihleriniz, tatil alışkanlıklarınız ve beklentileriniz doğrultusunda en kısa sürede hizmet alabilmeniz, tüm havayolu şirketleri ile dünyanın her noktasına en kısa sürede ve ekonomik şekilde seyahat edebilmeniz için en ideal seçim olacaktır. MNG Holding bünyesinde yer alan "World of Wonders Otelleri (WOW Hotels)’in Türkiye’deki yetkili acentesi olan MNG Turizm aynı zamanda” Limak Hotels zincirinin de çağrı merkezidir ve 444 1 881 nolu call center numarası ile hizmet vermektedir. Tüm bu hizmetleri kendi bünyesinde yetiştirmiş, konularında deneyimli ve güler yüzlü seyahat danışmanları ile gerçekleştirerek, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan çağdaş yapımız ile, tüm konuklarımızı VIP seviyesinde gören kalite anlayışımızla yolumuza devam ediyoruz. Başarılı organizasyon yapısı ve büyüme grafiği ile ön plana çıkan MNG Turizm’in kalite politikası, tüm misafirlerin beklenti ve isteklerini maksimum düzeyde karşılayarak hizmet standardının sürekli bir şekilde iyileştirilmesi olarak belirlenmiştir.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
MNG Turizm Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss