Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

HELVACI HUKUK BÜROSU Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
HELVACI HUKUK BÜROSU
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
27.06.2020 Tarihinde Üye Olup 393 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
HELVACI HUKUK BÜROSU
Yetkili / Authorized
:
MEHMET ALİ HELVACI
Telefon / Phone
:
0 533 351 98 54
Faks / Fax
:
0 216 459 52 96
Sektör / Sector
:
Hukuk Büroları
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
info@mehmetalihelvaci.av.tr
Adres / Address
:
Cevizli Mahallesi , Zuhal Caddesi ,Füsun Sokak, Ritim İstanbul Residence No:46/e a/5 blok d:128 k:24 Maltepe/İST
Anlaşmalı Boşanma Davası Boşanma davaları medeni kanuna göre açılır. 4721 sayılı medeni kanuna göre boşanma davaları iki farklı şekilde açılır. Anlaşmalı ve çekişmeli olarak iki farklı şekilde açılabilen boşanma davalarında sonuca en çabuk ulaşan dava anlaşmalı boşanma davasıdır. Anlaşmalı boşanma davası açmak için öncelikle tarafların bir araya gelmesi gerekir. bu dava her iki tarafında özgür iradeleri ile anlaşmaları ve evlilik birliğini sona erdirmeleri olarak bilinen bu dava çekişmeli boşanma davasına göre daha hızlı sonuca ulaşır. Anlaşmalı boşanma davası açabilmek için evliliğin en az 1 sene sürmüş olması gerekir. Bu şekilde anlaşmalı olarak boşanma davası açma imkanına sahip olursunuz. İstanbul boşanma avukatı ile anlaşmalı boşanma davanızı yürütebilirsiniz. Boşanma davası için bir avukat ile hareket etmek son derece önemlidir. Avukat ile mahkemeye çıkmak her durumda sizin avantaj sağlayacaktır. Anlaşmalı Boşanma Davası Açma Anlaşmalı boşanma davası açmak için eşlerin bir araya gelmesi gerekir. ya da bir eşin açtığı davayı diğer eş kabul etmelidir. Kanun bu halleri dikkate alarak evlilik birliğinin temelden sarsıldığını kabul eder. Taraflar boşanma için anlaşmışsa evliliğin sürmesinin manasız olduğuna karar verir. Anlaşmalı boşanma davalarında tarafların mahkemede bulunması son derece önemlidir. Hakim dava sırasında taraflara bazı sorular yöneltir ve evlilik birliklerini bitirmek istediklerini kendi ağızlarından duymak ister. Hakim tarafları bizzat dinler ve iradelerinin serbest bir şekilde açıkladıklarına kanaat verdikten sonra boşanmanın hususları hakkında düzenlemelerin gerçekleşmesine geçilir. Boşanmanın mali sonuçları ile birlikte çocukların durumları hakkında gerçekleştirilecek olan düzenlemeler son derece önemlidir. Maltepe boşanma avukatı desteğini anlaşmalı boşanma sırasında da alabilirsiniz. Anlaşmalı Boşanma Davası Açma Şartları Anlaşmalı olarak boşanma davası açmak isteyen kişilerin öncelikle medeni kanundaki anlaşmalı boşanma davası açma şartlarına uymanız gerekir. Bu şekilde boşanma avukatı yardımı ile boşanma kısa sürede gerçekleşir. Boşanma davası açmanın şartlarından bazıları şu şekildedir; • Evliliğin en az 1 sene sürmüş olması • Tarafların hakim huzuruna çıkarak boşanma taleplerini açıklamaları • Hakimin boşanmanın mali sonuçları ile birlikte çocukların durumu düzenlemesini uygun bulması gerekir.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
HELVACI HUKUK BÜROSU Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
1
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
137
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss