Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

Altay Sigorta Sincan Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Altay Sigorta Sincan
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
05.07.2020 Tarihinde Üye Olup 480 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
Altay Sigorta Sincan
Yetkili / Authorized
:
İhsan Altay
Telefon / Phone
:
03122705352
Faks / Fax
:
03122705352
Sektör / Sector
:
Sigorta Ve Aracılık Hizmetleri
Şehir / City
:
Ankara Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
altaysigortasincan@hotmail.com
Adres / Address
:
Atatürk Mahallesi Lale Caddesi Melek Sokak Sincan Ankara
Profesyonel Hizmet Altay Sigorta, alanında uzman kadrosuyla sigorta ve aracılık hizmetlerinde siz müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Tecrübeli Ekip Her birisi kendi alanında uzman ekibimiz ile 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz. En Uygun Fiyat Garantisi Altay Sigorta, büyük acenta veritabanı sayesinde her sigorta hizmetinde size en uygun fiyatı sunmaktadır. Firmamız Tüm Türkiye saat sınırlaması olmadan 7 / 24 sigorta poliçesi kesebilmektedir. Trafik sigortası ,Deprem sigortası,Konut sigortası,Tamamlayıcı saglık sigortası ,Kaska,Mini Kasko ,Yangın Sigortası,Dukkan Sigortası ve daha bir sürü sigorta hizmetini 24 farklı sigorta firmasından anında fiyat alarak size en uygun fiyatı sunmaktadır . 2020 yılı itibari ile en ucuz trafik sigortamız 449 TL olup , tabi bu sizin kriterlerinize göre değişiklik gösterebilmektedir Birkaç dakika içerisinde fiyat sorgusunu yapıp sizi ayrıntılı olarak bilgilendiren güler yüzlü her türlü sorunuzu itina ile cevaplandırmaya hazır ekibimiz bir telefon kadar yakınınızdadır. Firma olarak daima sigorta sektörüne artı bir değer katabilmek ve müşterilerimize daha kısa süre içerisinde sigorta poliçesi hizmeti verebilmek için teknolojinin tüm imkanlarını kullanmaktayız Kalite Politikamız - Tüm süreçlerde, müşterinin ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayan bir anlayış içinde güvenilir ve aranan firma olmayı, - Maliyetleri düşürmek ve karlılığı arttırmak için teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi ve uygulamayı, - Kalite sistemleri çerçevesinde tüm çalışanların daha yetkin ve yeteneklerini en üst seviyede kullanabilen kişiler haline gelmeleri için ekip çalışmasına önem vererek kalite düzeyini sürekli yükseltmeyi, - Tüm çalışanlarda kalite, bilincini tesis etmeyi, - Tedarikçi ve tedarikçilerle güvene dayalı bir işbirliği içinde olmayı, - Firmamızın ve Türkiye’nin adını dünyaya daha çok duyurmak amacına hizmet etmek üzere, mevcut teknik, idari ve mali birikimlerimizi yurt dışına taşımak, - En uygun, en doğru ve en ekonomik çözümleri en hızlı biçimde üreterek daha sonra ortaya çıkabilecek uygunsuzlukların önüne geçmeyi, - Başlanan her projeyi zamanında,en üst düzey tekniklerle projesine tam uyumlu, istenen kalitede ve bütçe sınırları içinde eksiksiz tamamlamayı, - İçinde bulunduğumuz topluma ve çevreye saygılı, örnek bir kuruluş olmayı, ve İş hacmini sürekli geliştirerek, ülke ekonomisine katkıda bulunmayı REFERANSLAR Altay Sigorta Sincan olarak, sigortacılık ve aracılık hizmetlerinde başta Sincan ve Ankara olmak üzere birçok yerde kaliteli hizmet vermekteyiz. Bu hizmetlerimiz sayesinde kurumsal ve önemli firmalar bizi tercih etmektedir. Siz değerli müşterilerimize sunabileceğimiz ve bizimle çalışan bazı firmalar aşağıdaki gibidir: - Aksu Turizm - Kökçen Turizm - Sefa Turizm - Ali Fuat Kökçen Turizm - Özvatan - Alfa Galeri - Oto Borsa Galeri - HY Grup Otomotiv - Bir Yağız - Bir Dünya - Akar - Yerliler Emlak

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
Altay Sigorta Sincan Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss