Hemen arayın. Buradan web sitenize link verelim. Hem müşterileriniz doğrudan size ulaşsın; hem web siteniz Google ilk sayfaya yükselsin.

Ferah Nur Cami Halıları Bilgileri - Ürünleri - Kampanyaları - İlanları - Firma Profili - TÜRKİYE FİRMA REHBERİ ;

ARAMA MOTORU
Arama Türü
:
Anahtar Kelime
:
Kurumsal Firma Girişi
E-Posta :
Sifreniz :
Lütfen Bilgilerinizi 2. Şahıslar İle Paylaşmayınız.
Kurumsal üye ol, ürünlerini yönet, kampanyalarını oluştur, Ziyaretciler İle iletişimde kal.
NEDEN GOLD ÜYELİK?
Aramıza Yeni Katılan Firmalar.
Yeni Firmaları Görüntülemektesiniz.
Ferah Nur Cami Halıları
FİRMA BİLGİLERİ / FIRM INFORMATION
20.08.2020 Tarihinde Üye Olup 324 Kere İncelendi.
Firma Bilgileri / Firm Information
Firma / Firm
:
Ferah Nur Cami Halıları
Yetkili / Authorized
:
Fatma Gümüşdere Şahin
Telefon / Phone
:
0212205009
Faks / Fax
:
0212205009
Sektör / Sector
:
Tekstil
Şehir / City
:
İstanbul Firma Rehberi
Web
:
E-Posta / E-mail
:
ferahnurhali@gmail.com
Adres / Address
:
perpa tic iş mer ablok kat:13 no:2138 şişli istanbul
Ferahnur Halı Ferahnur Halı firmamız, cami halısı sektöründe gerçekleştirmiş olduğu üstün çalışmalar ile alanında lider ve öncü firma konumundadır. Piyasa içerisinde öncü ve lider çalışmaları ile öne çıkmakta olan işletmemiz bünyesinde, güler yüzlü ve alanında yetkin teknik personel yer almaktadır. Alanında tecrübe ve deneyim sahibi çalışmaları ile sektöründe çığır açan firma konumunda yer alan Ferahnur Halı işletmemiz, çalışma disiplininden ve iş ahlakı prensiplerinden asla ödün vermeden çalışmalarını gerçekleştirmeye devam etmektedir. 1. Sınıf kalitedeki cami halıları ile rakip firmalar arasından öne çıkarak sektöründe lider ve önder işletme konumunda yer alan Ferahnur Halı firmamız, üstün kaliteli ve makul fiyatlı hizmetlerine devam etmektedir. Üstün Kalite ve Makul Fiyatlı Cami Halısı Hizmetleri Ferahnur Halı işletmemiz, cami halısı alanında gerçekleştirmiş olduğu yüksek kalite hizmetleri en makul fiyatlara değerli müşterilerine sunmak için üstün çaba sarf etmektedir. Firmamız, alanında profesyonel ve uzman teknik personel ekibi ile çalışmakta ve müşteri memnuniyeti odaklı marka prensiplerinden asla ödün vermeden hizmet vermeye devam etmektedir. Ferahnur Halı firmamız, alanında yetkin hizmetleriyle makul fiyatlı cami halıları ile sektöründe rakipsiz firma konumunda bulunmaktadır. 1. Sınıf kalite ve %100 yerli cami halı modelleriyle alanında öncü marka konumunda bulunan Ferahnur Halı firmamız, yerli ve milli üretime de destek olmaktadır. Bunun yanı sıra; ülkemiz için istihdam da sağlamakta olan Ferahnur Halı işletmemiz, üstün iş ahlakı prensipleri ve hizmet kalite standartlarından kesinlikle ödün vermemektedir. Uluslararası Standartlarda Cami Halı Yapım ve Döşeme Hizmeti Uluslararası yüksek kalite standartlarında hizmet vermekte olan Ferahnur Halı firmamız, %100 yerli sermaye ve seçkin hizmetleri ile sektöründe örnek marka teşkil etmektedir. Ferahnur Halı işletmemiz, oldukça zengin renk ve desenlerdeki cami halı modelleri ile dikkat çekmektedir. Ferahnur Halı markamız, yüzlerce farklı model ve tasarımlardaki cami halı çeşitleriyle alanında elit ve seçkin hizmetlerine devam etmektedir. Ferahnur Halı firmamız, güler yüzle çalışan ve müşterilerine karşı sürekli olarak nazik ve kibar tutumlar sergilemekte olan teknik satış personeli çalışmalarını sürdürmektedir.

Anahtar Kelimeler / Keywords : -


Firmanın henüz ürünü bulunmamaktadır.


Firmanın henüz ilanı bulunmamaktadır.


Firmanın henüz kampanyası bulunmamaktadır.
Ferah Nur Cami Halıları Google Maps Haritadaki Yerimiz


Bu firma henüz haritadaki yerini belirlememiş.
Ürünlerimizden
İlanlarımızdan
Kampanyalarımızdan
Firma İstatistiklerimiz
Toplam Ürünümüz
:
0
Toplam İlanımız
:
0
Toplam Kampanyamız
:
0
Toplam İlan İzlenme
:
Toplam Ürün İzlenme
:
Toplam Kamp.İzlenme
:
Şehirler & Firmaların Bulunduğu Şehir Arşivi.
Tüm hakları TURKİYE FİRMA REHBERİ.COM'a aittir. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden içerik kullanılamaz. TÜRKİYE FİRMA REHBERİ "normal üyelik" ücretsizdir.
yazılım ve tasarım Lider Design'a yaptırılmıştır. L & D Firma Rehberi V.2.0 ile güçlendirilmiştir.
LiderDesign Web Yazilim HizmetleriValid XHTML 1.0 Transitional                Firmalar Rss